Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 111 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 8,0
  • Situare 9,4
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 7,1
Aranjare după

Hueiping din Taiwan
Cupluri
Cameră standard cu vedere spre plajă
Sejur 5 nopți în ianuarie 2016
Awesome
Nice staff n great location n great view n very clean
Awesome
Recenzat 16 ianuarie 2016

La din China
Cupluri
Cameră standard cu vedere spre plajă
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Excellent location but over-priced
centro location; clean; friendly staffs
Airlie beach has excellent location at the center of the town and easily access to most restaurants and bars. We stayed during Christmas time and the rate is too high (USD $467/2 nights). The room is clean but is not too functional. The pool within the hotel is too small and does not have a spa. There are more cost-efficient hotels in town.
Recenzat 01 ianuarie 2016

Rachael din Australia
Familii cu copii mici
Vedere la ocean
Sejur o noapte în decembrie 2015
Overrated old tired hotel
Location
Staff incredibly rude upon checkib and checkout and any request Our so called executive ocean view room was a dirty stained old hotel room so I'd hate to see what a standard room looks like. Very deceiving hotel .. Not recommended for holidays or family
Recenzat 25 decembrie 2015

Jessica din Australia
Familii cu copii mici
Cameră standard cu vedere spre plajă
Sejur 3 nopți în noiembrie 2015
Amazing
Service, cleanliness, view
Recenzat 27 noiembrie 2015

Weasl din Thailanda
Turiști solitari
Cameră standard cu vedere spre plajă
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Recenzat 19 octombrie 2015

Nino din Australia
Cupluri
Cameră twin Village
Sejur 4 nopți în septembrie 2015
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Recenzat 07 septembrie 2015

Monica din Australia
Cupluri
Vedere la ocean
Sejur 7 nopți în august 2015
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Recenzat 17 august 2015

Gail din Australia
Cupluri
Vedere la ocean
Sejur 3 nopți în iunie 2015
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Recenzat 03 iulie 2015

vicki din Australia
Cupluri
Cameră vilă
Sejur 3 nopți în iunie 2015
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Recenzat 30 iunie 2015

ji din Coreea de Sud
Turiști solitari
Cameră standard cu vedere spre plajă
Sejur 2 nopți în iunie 2015
Great
Location service and view
JUNE
Recenzat 30 iunie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: