Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3648 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Servicii 7,7
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,6
Aranjare după

Riccardo din Italia
Călători în grup
Cameră standard
Sejur 4 nopți în decembrie 2012
Molto cortesi e ottima accoglienza
Cortesia del personale, ottima posizione
Hotel situato in ottima posizione, in uno spiazzo in cui non arriva il casino derivante dalla vita notturna. Ma anche molto vicino sia alla spiaggia che alle zone dedicate allo shopping e ai locali. La camera in cui siamo stati sistemati tuttavia non era spaziosa e offriva un balconcino minuscolo che dava su un altra casa e con i motori dei condizionatori attaccati, e quindi molto rumorosi. Il wifi arriva fino in camera sebbene a volte non andasse, forse perche usata da troppe persone. Camere pulite sebbene abbia visto di meglio
Recenzat 14 decembrie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Raffaele din Italia
Cupluri
Cameră deluxe
Sejur 5 nopți în martie 2012
Essenziale senza plus: no cassaforte, no phon
Servizio e cortesia
nelle aree comuni - hall, corridoi, sala breakfast - manca l'aria condizionata. il condizionatore della camera era rumoroso. gradevole la piscina, bella la hall(purtroppo senza a.c.). gradita la disponibilità del computer con internet
Recenzat 21 martie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Luca din Italia
Călători în grup
Cameră deluxe
Sejur 7 nopți în ianuarie 2012
Pessimo per tutto
Vicino alla vita notturna di patong
Non saprei da dove iniziare con il descrivere , la pessima permanenza che ho avuto in questo hotel ..... che sa quasi di ostello per i servizi indecenti che propone , come servizio WIFI dichiarato in camera ma inesistente(nemmenoi via cavo ) una tv al plasma indicata in camera inesistente , dove il televisore si vedere in bianco e nero e offuscato , dalla piscina decantata gigantesca ma di dimensioni ridicole e posizionata tra due alti palazzi che dopo le 12 non dava segni di sole , alla qualita' del cibo del ristorante , nel chiedere l'oilio d'oliva per condire l'insalata , mi e' stato portato l'olio bollente usato credo per friggere un minuto prima , pulizia nelle camera che lascia a desiderare se paragoniamo il prezzo della camera per notte, ed in piu' se si vuole portare un'amico/a in camera si paga 500 baht tutti i giorni ...., davvero non la consiglio a nessuno
Recenzat 31 ianuarie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jiayu din Singapore
Călători în grup
Cameră standard
Sejur o noapte în ianuarie 2016
good location, poor wifi
location is good. walking distance from the shopping mall. however, the wifi signal here is weak. have to turn off my airplane mode in order to connect.
Recenzat 27 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

jeremy din Australia
Turiști solitari
Deluxe cu vedere la piscină
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Recenzat 12 septembrie 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

wayne din Australia
Cupluri
Deluxe cu vedere la piscină
Sejur 6 nopți în septembrie 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Recenzat 09 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lindy din Singapore
Familii cu copii mari
Cameră deluxe
Sejur 4 nopți în martie 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Recenzat 05 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Alex din Australia
Călători în grup
Cameră standard
Sejur 12 nopți în august 2016
service
poor service and room quality
Recenzat 05 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

eliran din Israel
Cupluri
Cameră standard
Sejur 4 nopți în mai 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Recenzat 03 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lemuel din Filipine
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în august 2016
It was good
English enhancement for staff
Recenzat 28 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: