Fantastic 8,5
pe baza a 596 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 596 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 6,7
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Servicii 8,7
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Wilson din Filipine
Cuplu
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur o noapte în aprilie 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Recenzat 02 mai 2014

sue din Australia
Familie cu copii mari
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în aprilie 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Recenzat 02 mai 2014

SOON din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 2 nopți în aprilie 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Recenzat 26 aprilie 2014

Ron din Noua Zeelandă
Cuplu
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 3 nopți în aprilie 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Recenzat 26 aprilie 2014

binh din Suedia
Turist solitar
Superior cu 2 paturi
Sejur o noapte în aprilie 2014
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Recenzat 23 aprilie 2014

matti din Finlanda
Cuplu
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în martie 2014
Small budget hotel
location
Small budget hotel in very good location as it is close to the lake and night market. Room was small but clean and nice decor. Breakfast 's ok.\
Recenzat 17 aprilie 2014

Santa din Indonezia
Călător în grup
Suită cu balcon
Sejur o noapte în aprilie 2014
High quality boutique hotel
quality of the room, cleanliness, location
Stay for a night before our group departure. This is a small hotel with really hrigh quality standard. Room very tidy, clean and the bathroom sanitary equipments are superb. Tucked in the small alley (Hang Hanh street, the hotel surrounded by lots of eateries. Hoan kiem lake is couple steps away.
Recenzat 16 aprilie 2014

Douglas din Statele Unite
Turist solitar
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 4 nopți în martie 2014
Great value superb staff
Staff, location breakfast
Excellent value, the staff deserves an a plus
Recenzat 06 aprilie 2014

HIRANO din Japonia
Turist în scop de afaceri
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 2 nopți în martie 2014
Ok
Frieny, good sense of humor in front desk, efficient
Overall was ok if the accommodation Better to stay lower price and there are more better. Floor in room was not that clean.
Recenzat 28 martie 2014

Sang din Australia
Cuplu
Executive cu vedere la oraş
Sejur 2 nopți în martie 2014
Kinda dissapointing for what we paid!
Very friendly staff! Great service & english!
Upon arrival staff were very helpful with recommending places to visit & eat. Our room was over booked and they accommodated us at a more pleasant hotel. Rooms were very average for what we paid.Better value out there. Breakfast was poor. Location was excellent as it was a short stroll to the lake and popular eateries. Hotel had great reviews which didn't live up to it's hype.
Recenzat 16 martie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: