Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 32 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,4
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 7,3
Aranjare după

brody din Australia
Cupluri
Apartament cu 1 dormitor și vedere la ocean
Sejur o noapte în decembrie 2013
Nice and relaxing
loction, views and pools
very nice and relaxing. Will be back again.great weather also at Airlie Beach and receptionist wsa helpful with tour information.
Recenzat 24 decembrie 2013

Fuad din Suedia
Cupluri
Apartament cu 2 dormitoare și vedere la ocean
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
Great location and pool area.
Locqtion, room and pools.
We loved our stsy because of the room, pool and location.
Recenzat 22 decembrie 2013

Fuad din Suedia
Cupluri
Superior cu 1 dormitor
Sejur 3 nopți în decembrie 2013
Peautiful and perfect location.
Great rooms, beautiful pool and perfect location.
We loved our stay because of the nice room, great pools and ocqtion. Nice staff also.
Recenzat 22 decembrie 2013

Paul din Australia
Cupluri
Superior cu 1 dormitor
Sejur 4 nopți în octombrie 2013
Good location, large room
Large rooms with washing machine dishwasher etc and well located toward the bottom of the hill. Good value all in all.
Very enjoyable experience and was definitely good value for the money we paid.
Recenzat 11 noiembrie 2013

Daniel din Australia
Cupluri
Apartament cu 1 dormitor cu spa
Sejur 4 nopți în iulie 2013
Great
Everything
Fantastic place great jacoozi really nice. Great views and friendly staff. Airlie beach was under construction which was a little bit of a shame however something that couldn't been planned but non the less great. Thanks
Recenzat 22 iulie 2013

Amy din Australia
Călători în grup
Superior cu 2 dormitoare
Sejur o noapte în iunie 2013
Excellent room. Spa on the balcony
View, spa, big room
Excellent. Do not allow late check out. Excellent view, the best in airlie
Recenzat 30 iunie 2013

Suthathinee din Thailanda
Familii cu copii mici
Apartament cu 2 dormitoare și vedere la ocean
Sejur 2 nopți în ianuarie 2013
lovely resort
promotion
It's clean, quite and good place to relax. I will recommend my friends to stay here on holiday. It's valued for holiday trip with family or couple.
Recenzat 13 ianuarie 2013

Sharah din Australia
Cupluri
Apartament cu 1 dormitor cu spa
Sejur 2 nopți în octombrie 2012
Good location close to main street
Clean, friendly staff
The Resort is within walking distance of the main street for shopping, tours, eating and night life, but is set back far enough to not cop the noise. Had no problem sleeping in the beds were very comfortable. Cooking facilities were very basic I would take a knife next time for cutting veg etc.
Recenzat 24 octombrie 2012

glenn din Australia
Familii cu copii mici
Superior cu 2 dormitoare
Sejur 2 nopți în mai 2012
great hotel great service best place
view,jacuzzi, location
we stayed in 2 room spa suite with 2 couples and our 4 month old baby ...just like a home away from home ..i would recommend this place for couples wishing to entertain or families..definitely go for the rooms with jacuzzi on balcony.
Recenzat 11 august 2012

Anyphet din Laos
Călători în grup
Apartament cu 2 dormitoare și vedere la ocean
Sejur 3 nopți în iunie 2012
Perfect location but unfriendly staff
Location is great, you'll find every thing you need (restaurants, bars and shops) for a short walk like 3-5 min from hotel
receptionists (the old lady) had a really bad manner. she seems to be ignored the international tourists.
Recenzat 04 iulie 2012


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: