2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 6371 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 6371 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,9
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

Jade din Malaezia
Călători în grup
Deluxe cu balcon
Sejur 3 nopți în august 2014
Great location with great choices of food nearby!
Location, surrounding amenities, and friendly staff
We arrived at the hotel at 1100. We were pleased to be able to be checked-in early as indicated via agoda booking. In the same time, our friends room were arranged next to ours as requested! We are very pleasant with it. Rooms are spacious as seen on photos. The pool is the best facilities of the hotel as it's easily access anywhere and installed with jacuzzi at every corner. The orientation of the pool and deck is a great concept for guests to linger around. The location of the hotel is a min walk away from macdonalds, burger kings, watsons, family mart and tours operators. Will definitely recommend to our friends and will be our future choice of stay in phuket as well!
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

He din China
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la piscină
Sejur 2 nopți în august 2014
good memory
good location, good environment, close to the beach
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Matthias din Singapore
Turiști solitari
Sejur 3 nopți în august 2014
Disappointed
location pool
Wifi only at reception strong enough, cold water in bathroom, average service, parts of Hotel still under construction
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hassan din Australia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe cu balcon
Sejur 4 nopți în august 2014
baan laimai
location. design. atmosphere.
A pleasure
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shaun din Singapore
Călători în grup
Sejur 3 nopți în august 2014
Not In Use
Nothing Nothing Nothing
This room was not able to cancel and make any amendment to it. So nothing to comment
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shaun din Singapore
Călători în grup
Sejur 3 nopți în august 2014
Value for money
Location, Nice Pool and Value for money
The stay with my friends was good but the customer service counter staff were a little attitude. Well, maybe is because of value for money so they shown attitude to guest. I found that their attitude towards Asian and Caucasian was a little different, maybe I am too sensitive on this. Well, Overall stay was not bad only the customer service parts need to look into it.
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Darren din Australia
Călători în grup
Deluxe cu acces la piscină
Sejur 7 nopți în august 2014
Janine's 50th Birthday Bash
Location, Pool, Price
Very good. Only 1 comment, you need better English speaking reception workers as communication was quite difficult. Been all round the world and 99% of other hotels do ? Apart from that, Very enjoyable stay.
Recenzat 01 septembrie 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SENG din Malaezia
Cupluri
Sejur 4 nopți în august 2014
Nice, clean and excellent location.
Big room, nice pool and friendly service
Excellent
Recenzat 30 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wael din Bahrein
Cupluri
Deluxe cu balcon
Sejur 5 nopți în august 2014
location clean near for shopping and eveything col
location clean near for shopping and eveything col
location clean near for shopping and eveything col
Recenzat 30 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Damian din Australia
Cupluri
Deluxe cu vedere la piscină
Sejur 6 nopți în iulie 2014
best place to stay
pool, staff , location
always a great stay at the baan laimia We have stayed here many times and always have a great time
Recenzat 29 august 2014
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: