Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 594 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 7,6
  • Situare 7,3
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,1
  • Raport calitate-preț 8,3
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

sue din Australia
Cupluri
Mainhouse Deluxe King
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Relaxing surroundings
the beautiful gardens, friendly staff, comfortable bed
A great place to unwind and get used to the tropical conditions. We we're in a Basaga House room which was a bit noisy with traffic but clean and roomy. It was great to have the restaurant on site and the staff were very friendly.
Recenzat 03 noiembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Christophe din Franţa
Familii cu copii mici
Suită
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
-
Very good
Recenzat 25 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

LEE din Malaezia
Familii cu copii mici
Mainhouse Deluxe King
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
Quiet stay near swimming pool wing
Great environment with flora and fauna
Great stay except first night where water pump malfunction. Staffs resolved it within few hours. Staffs meet minimum requirement except a few are really very friendly, smile sincerely.
Recenzat 14 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHENG din Malaezia
Familii cu copii mici
Cameră familială cu conexiune
Sejur o noapte în octombrie 2015
Nice environment but room rate like 4 star hotel.
Nice environment, swimming pool, food are nice.
Overall good, just the room rate like a 4 star hotel.
Recenzat 07 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

razi din Malaezia
Cupluri
Double Room with Private Courtyard
Sejur o noapte în octombrie 2015
Nice room
Location facilities food
Satisfactory
Recenzat 06 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Angelina din Malaezia
Turiști solitari
Cameră verandah deluxe - interzis accesul copiilor
Sejur o noapte în octombrie 2015
An overall pleasant stay!
The receptionist lady was indeed the most patient and pleasant front desk staff I've ever encountered. She managed to deal with guests with various issues. Love the tropical garden concept too.
Worth the money, room was super clean, pleasant ambiance, good food too for an affordable dining experience. Will definitely stay at Besaga hotel for my next Kuching trip.
Recenzat 04 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CHENG din Malaezia
Cupluri
Queen cu duș deschis și cu vedere spre curte
Sejur 2 nopți în august 2015
Nice environment but room rate too expensive.
Nice environment, Restaurant Food delicious, Near to The Spring Mall.
Overall is good, just its a nightmare to me when i am stay in the ground floor private courtyard room, the 1st floor guests were a teenagers and they are very noisy.
Recenzat 22 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ivy din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră verandah deluxe - interzis accesul copiilor
Sejur o noapte în septembrie 2015
Not back again
Near
Staff not very helpful and friendly Was not well equipped
Recenzat 19 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

mohd din Malaezia
Familii cu copii mici
Mainhouse Deluxe King
Sejur o noapte în august 2015
great place in town
peacefull, cozy, good for relexing
hotel was clean and affordable. that are several room provided and suitable for family bring a kids. unfortunately the signboad is to small to find it.. the foods its ok.. but why its so simple dish? overall we are satisfy.
Recenzat 02 septembrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Steven din Singapore
Călători în grup
Twin Superior lângă piscină
Sejur o noapte în august 2015
My regular hotel in Kuching
Ambiance, Room, service
This is easily the 5th time I've stayed at Basaga. For some of my friends, this is their first time but they have requested that in future we book Basaga again.
Recenzat 31 august 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: