Foarte bun 7,7
pe baza a 2955 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2955 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,0
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 7,7
  • Servicii 7,7
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,1
Aranjare după

Tjing din Singapore
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
My Stay Review
Near Kuta Beach. Near Beachwalk Mall for shopping and food. No complaint on Hotel cleanliness, staff, facilities compared on money you paid.
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Priska din Indonezia
Cuplu
Standard
Sejur o noapte în ianuarie 2016
HEAVY JAM AREA - Basic
We booked this hotel and stay for few hours before our evening flight departure. We could not have late check-out, due to full occupancy at the other hotel we stayed. Chose this hotel due to close distance to airport - at the end we regretted it. Always heavy traffic in Kuta area - Blue bird (the only reliable taxi) kept on cancelling our bookings. Other taxis (mafia) would like to charge USD 30 for such a short trip. Hotel could not arrange airport transfer. We almost missed our flight due to unavailability of transportation - at the end we took motor taxi....... Other than that - everything was small and too basic. You could only expect to sleep here, no other leisure activities.
Recenzat 06 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Leandro din Filipine
Cuplu
Cameră dublă standard
Sejur 3 nopți în august 2016
Location
Very close to the beach and the mall
Recenzat 27 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Victoria din Australia
Turist solitar
Standard
Sejur 8 nopți în august 2016
Return visitor
Second time staying at BW hotel is very good for the price you pay, staff are friendly and helpful. Good location. Will visit again!
Recenzat 26 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

shamirul din Brunei Darussalam
Cuplu
Superior cu mic dejun
Sejur 3 nopți în martie 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Recenzat 20 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jimmy din Indonezia
Cuplu
Standard
Sejur 2 nopți în august 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Recenzat 19 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Amanda din Singapore
Turist solitar
Cameră superior dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iulie 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Recenzat 06 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ryan din Indonezia
Călător în grup
Standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Recenzat 02 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SEONKYE din Coreea de Sud
Cuplu
Cameră dublă standard
Sejur 3 nopți în iulie 2016
nice locatin to beach and kuta and legian. nice staff.
1 minute walk to beach. good location to look aound kuta and legian. nice and very kind staff. room is smaller than I thought. nice place compared to the price.
Recenzat 02 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

sasza din Taiwan
Călător în grup
Standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Good for low budget
The room too small
Recenzat 21 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: