Foarte bun 7,7
pe baza a 2958 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2958 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,1
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 7,7
  • Prestaţia personalului 7,7
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,1
Aranjare după

Abdul din Australia
Cupluri
Cameră dublă deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
Budget hotel
Friendly staff
Recenzat 27 septembrie 2016

YING din Singapore
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
cheap but old smelly dirty room
great location , but old room...
Recenzat 19 septembrie 2016

Tjing din Singapore
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
My Stay Review
Near Kuta Beach. Near Beachwalk Mall for shopping and food. No complaint on Hotel cleanliness, staff, facilities compared on money you paid.
Recenzat 13 septembrie 2016

Priska din Indonezia
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în ianuarie 2016
HEAVY JAM AREA - Basic
We booked this hotel and stay for few hours before our evening flight departure. We could not have late check-out, due to full occupancy at the other hotel we stayed. Chose this hotel due to close distance to airport - at the end we regretted it. Always heavy traffic in Kuta area - Blue bird (the only reliable taxi) kept on cancelling our bookings. Other taxis (mafia) would like to charge USD 30 for such a short trip. Hotel could not arrange airport transfer. We almost missed our flight due to unavailability of transportation - at the end we took motor taxi....... Other than that - everything was small and too basic. You could only expect to sleep here, no other leisure activities.
Recenzat 06 septembrie 2016

Leandro din Filipine
Cupluri
Cameră dublă standard
Sejur 3 nopți în august 2016
Location
Very close to the beach and the mall
Recenzat 27 august 2016

Victoria din Australia
Turiști solitari
Standard
Sejur 8 nopți în august 2016
Return visitor
Second time staying at BW hotel is very good for the price you pay, staff are friendly and helpful. Good location. Will visit again!
Recenzat 26 august 2016

shamirul din Brunei Darussalam
Cupluri
Superior cu mic dejun
Sejur 3 nopți în martie 2016
Great
good location & close to beach & shopping mall
Recenzat 20 august 2016

Jimmy din Indonezia
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în august 2016
Staff is not helpful
The staff is awful, no hospitality.
Recenzat 19 august 2016

Amanda din Singapore
Turiști solitari
Cameră superior dublă sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în iulie 2016
friendly staff
Location was not as I expected, and the pool view was not exactly like how it was in the picture. Room was a decent size for 2 people, and was clean with vibrant colours. Breakfast was not too bad as well. Only downside for me was that, they lost a few of my clothing that i had sent to laundry and gotten most of it back only less than hour before i had to leave the hotel to the airport. And they still could not find one of my clothing.
Recenzat 06 august 2016

Ryan din Indonezia
Călători în grup
Standard
Sejur 2 nopți în iulie 2016
the room is to small for standard room
the standard room is small than another hotel..
Recenzat 02 august 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: