Rezervați acum: Best Western View of Lake Powell Hotel

Best Western View of Lake Powell Hotel Recenzii

Excelent
Bazat pe 132 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
8,1
/
10
Ați recomanda unui prieten 87%?

Reviews of Best Western View of Lake Powell Hotel Recenzii from real guests

Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
Recenzii Agoda (132)Recenzii Booking.com (2533)
8,1
/
10
Excelent
Curățenie8,3
Dotări7,7
Situare8,7
Confort și calitate cameră7,7
Servicii7,8
Raport calitate-preț8,2
Toate limbile
Toate tipurile de turiști (132)
Toate tipurile de camere
Afișare 73 comentarii de la oaspeți verificați
7,2
Foarte bun
luca din Italia
Cuplu
1 King Bed, Non Smoking
Sejur o noapte în octombrie 2016

Ottima posizione”

Posizionato ottimamente. Buona scelta per una notte, stanza pulita e comoda. Colazione abbondante e con una buona scelta.

Recenzat 20 octombrie 2016
2,0
Weizhu din Statele Unite
Familie cu copii mari
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în mai 2019

it is not worth the money you paid.”

The bed and pillows is not clean at all, which made me face allergy. The staff attitude are bad, they cannot do something for you. Not recommend this hotel, the best western plus is better than this hotel.

Recenzat 18 mai 2019
10,0
Excepțional
Soo din Statele Unite
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în decembrie 2018

Nice clean hotel close to everything”

I was pleasantly surprised at how new the hotel was. Room was clean and spacious, bathroom was clean, pretty good breakfast, nice view, nice "work" area. Restaurants are close by and most importantly Antelope canyon tour office, Horseshoe bend, Glen Dam were all super close, all within 10min drive! Would definitely recommend.

Recenzat 11 decembrie 2018
10,0
Excepțional
Abdul din Franţa
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2018

Review of Best Western Hotel”

The price of the hotel is very interesting. The hotel is close to Horseshoe Bend, Lake Powell entrance and Antelope Canyon. Internet and breakfast are included which is really appreciable. Only point that I have to criticize is the check-in starting from 3 pm.

Recenzat 24 martie 2018
3,2
Jun din Singapore
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în octombrie 2018

Terrible facilities. We have no hot water to bath with, appliances were broken ”

We arrived at 2.30am due to detour. Expecting to bathe and rest for our trip the following day. End up the hot water didn't work, and the reception didn't bother to inform us or change a room for us before hand. Next day hot water was fixed. But only lasted for 5mins. Then the rest were ice cold water. The hairdryer provided was making loud scratching noise like it's going to break apart anytime. We asked for directions from the concierge, information given was not very useful for a foreigner. Please find other hotels instead.

Recenzat 07 octombrie 2018
7,2
Foarte bun
WAI din Hong Kong
Cuplu
Cameră standard cu 2 paturi queen-size.
Sejur 2 nopți în decembrie 2018

The microwave broken”

The electric fuse blow when I was using the microwave, three times in two days

Recenzat 09 ianuarie 2019
9,6
Excepțional
Ong din Singapore
Turist solitar
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur 3 nopți în iulie 2018

Simply awesome”

It is near to most attraction auch as horseshoe bend, upper and lower antelope canyon! Peaceful and nice area to stay in.

Recenzat 08 iulie 2018
8,4
Excelent
Sabrina din Statele Unite
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în mai 2018

Excelent”

The reception lady was rude as could be. ! The girls that came to replace her were quite pleasant though. The rooms were nice and the views were beautiful! Wish the spa was operational after all that hiking.

Recenzat 05 mai 2018
7,6
Foarte bun
Peter din Statele Unite
Călător în grup
1 King Bed, Non Smoking
Sejur o noapte în aprilie 2018

Nothing special, but inexpensive and adequate”

Generic motel. Pluses: We got a low rate; room was large; bed is fine; easy to find. Minuses: bare tile floors, staff not particularly welcoming; we had a prime view of the parking lot. Definitely at the "value" end of the spectrum rather than at the "wow" end, but solid for what it aims at; it just doesn't aim that high.

Recenzat 05 aprilie 2018
10,0
Excepțional
Richard din Canada
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur 4 nopți în februarie 2017

Great Hotel”

We had a wonderful four night stay. The room was very comfortable and the breakfast was terrific. The staff were universally helpful and friendly. We were glad to be able to use the exercise room, which was well maintained. The only constructive comment that I have to make is that each room with a patio should have at least one chair. Some had two, others one, ours none.

Recenzat 24 februarie 2017
8,4
Excelent
Joseph din Filipine
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în iunie 2016

Good Food Courteous Staff”

The breakfast selection is better than most of the offerings on the hotels that we stayed in during this trip. The staff, especially those in the restaurant and the cleaning ladies, were very attentive and friendly. This hotel is a cut above the rest of the Best Western Hotels that I have stayed in. Kudos!

Recenzat 24 iunie 2016
10,0
Excepțional
Jean din Singapore
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în ianuarie 2018

Great place to stay when visiting the Antelope Canyon”

Everything about this place was great. The room, breakfast, gym etc. Only bummer was that our room was facing the carpark, so no view of Lake Powell.

Recenzat 20 ianuarie 2018
9,2
Excepțional
Lea din Filipine
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur 2 nopți în aprilie 2017

Location is on top of the hill.”

Sunrise was nice as viewed from our room. We could also see the lake from a distance. Beautiful view. Near the restaurants too.

Recenzat 27 iunie 2017
8,8
Excelent
Shimin din Singapore
Călător în grup
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în martie 2017

Above expectation”

Spacious rooms and comfortable bed. Shower facility was good. However, breakfast was very limited and disappointing. Reception staff took forever to process check-in. Wifi intermittent.

Recenzat 05 mai 2017
8,0
Excelent
Ser din Singapore
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în aprilie 2016

Value for Money”

Clean Rooms, Excellent Breakfast, Free Parking

Recenzat 20 iunie 2016
9,0
Excepțional
Ryan din Australia
Cuplu
Sejur o noapte în aprilie 2013

Great value, big room and good breakfast”

Room, location, price
Recenzat 29 aprilie 2013
8,0
Excelent
Yanez din Hong Kong
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur 2 nopți în august 2018

Convenience, affordable with a stunning view.”

Family friendly

Recenzat 09 august 2018
4,8
JADE din Statele Unite
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2018

HORRIBLE EXPERIENCE”

I enjoyed stunning view from the hotel's patio, perfectly located. Even though there were some piles of old bed sheets left on the hallway, our room itself was pretty neat and not too small. We were also offered free breakfast at a very reasonable price so I was very happy with my stay. Until I found pretty big rock in my potatoes which chipped my tooth and they said there was nothing really they can do for me. I was not asking for anything, come on it was free meal, and I have full coverage insurance so money is not the issue. But their attitude got me lose my words. They told me it was not their fault at all cause they just get their potatoes as it is from somewhere else, they just provide it. They do not know what they are serving to people. 'Supervisor' is not at the property and they just gave me her e-mail address, or call agoda.com. Truly disappointed. Never will go back nor recommend this hotel to anybody.

Recenzat 21 februarie 2018
7,3
Foarte bun
MING din Malaezia
Cuplu
Sejur 2 nopți în august 2013

A simple hotel for our stay in Page. ”

Its centrally located near major attractions in Page. It has a nice view of the dam and it's clean.

Overall a pleasant stay. Nothing too fancy about the hotel, a simple breakfast of eggs/toast/cereal. There are other restaurants nearby if you prefer other food. Location wise its only 5 - 10 mins to the dam and 10 minutes to Horseshoe Bend.

Recenzat 05 septembrie 2013
4,4
TECK din Singapore
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în mai 2018

hot tub not available, dirty room”

hot tub not available, dirty room. bad smell in the bathroom

Recenzat 07 mai 2018
10,0
Excepțional
Jerry din Statele Unite
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în martie 2018

Nice staying”

It was good for everything.

Recenzat 03 aprilie 2018
10,0
Excepțional
Denise din Statele Unite
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur 3 nopți în noiembrie 2017

Clean, Friendly”

My number one concern in a hotel is cleanliness. This room was clean. Very nice room and shower. Well worth the money.

Recenzat 15 noiembrie 2017
9,2
Excepțional
LI din Taiwan
Călător în grup
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în octombrie 2017

Excepțional”

everything was good but obviously the housekeeper forgot to change the lotion already used. Still recommend this hotel.

Recenzat 29 octombrie 2017
10,0
Excepțional
Jonathan din Australia
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în ianuarie 2017

Great place”

Great spot for the price, well cared for and good staff

Recenzat 25 ianuarie 2017
8,4
Excelent
Rein din Estonia
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în decembrie 2016

I liked it”

Was a pleasant stay

Recenzat 20 decembrie 2016
9,3
Excepțional
Miczan din Ungaria
Turist solitar
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în octombrie 2015

It was OK”

Coffeemaker, pancser, shower
Recenzat 18 octombrie 2015
8,7
Excelent
Marianne din Australia
Turist solitar
Sejur 2 nopți în august 2013

A delightful view, helpful staff”

Location, location, location

The hotel has a wonderful view of the surrounding countryside and an extremely helpful staff. I enjoyed my stay here and would choose this as my base again.

Recenzat 14 noiembrie 2013
8,3
Excelent
Andrey din Rusia
Cuplu
Sejur o noapte în august 2013

Good but the room was stinky”

Price, location, swimming pool, breakfast
Recenzat 03 septembrie 2013
8,0
Excelent
Joseph din Statele Unite
Turist în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2013

close to Lake Powell and Glen Canyon Damn”

value for money- location overlooking Lake Powell - accomadating friendly staff
Recenzat 20 aprilie 2013
9,6
Excepțional
Fred din Statele Unite
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în mai 2019

Excepțional”

A little pricey for us, but I’d stay here again in a heartbeat. Be sure to get a view room. It costs more but is worth the money. Very nice hotel and great staff. Large rooms and nice bathrooms.

Recenzat 25 mai 2019
4,0
WEILU din Hong Kong
Cuplu
1 King Bed, Non Smoking
Sejur 2 nopți în decembrie 2016

very dirty ”

we first got a room whose bed had not been cleaned at all. I found a lot of hairs all over it.

Recenzat 11 noiembrie 2017
7,7
Foarte bun
Ming din China
Familie cu copii mici
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în octombrie 2015

Great value”

easy access to antelope canyon
Recenzat 09 octombrie 2015
6,3
Bun
KIN din Canada
Cuplu
Sejur o noapte în iulie 2013

the room is clean, fast internet”

price, internet, clean room

Very good location, lake powell is very beautiful.

Recenzat 02 august 2013
7,3
Foarte bun
Donatella din Italia
Călător în grup
Sejur o noapte în mai 2013

Good”

Good location,large room,fast internet Connecticut
Recenzat 22 mai 2013
7,0
Foarte bun
passarin din Thailanda
Turist solitar
Sejur o noapte în aprilie 2013

nice”

reasonable price, clean room, friendly staff
Recenzat 18 aprilie 2013
9,6
Excepțional
Katja din Germania
Călător în grup
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în noiembrie 2015

Schöne große Zimmer”

Schöne große Zimmer, freundliches Personal, kostenloser Parkplatz, gutes Frühstück - nur zu empfehlen. nicht weit entfernt vom Stadtzentrum, nahe am Lake Powell. Ausflugsempfehlung: Antelope Canyon sowie Bootsfahrt auf dem Lake Powell

Recenzat 14 aprilie 2016
9,3
Excepțional
Volker din Germania
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2010

Sauberes Hotel in guter Lage mit schöner Aussicht”

Lage und Aussicht, Sauberkei und Freundlichkeit der Bedienung
keine Nachteile

Das Hotel liegt zentral und trotzdem in einer günstigen und ruhigen Lage. Die Zimmer waren sauber und ausreichend groß, im unteren Geschoß mit einem hinteren Ausgang mit Parkmöglichkeiten für ein KFZ. Im Hotelpreis war ein für US-Verhältnisse reichhaltiges Frühstück inbegriffen. Positiv fand ich zudem auch noch das Canyon-Touren gegen einen fairen Aufpreis direkt gemacht werden konnten.

Recenzat 04 iunie 2010
9,6
Excepțional
Ilka din Germania
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în iulie 2017

Gerne wieder !”

Der 2. kleine Frühstücksraum war leider sehr kalt und der ganze Plastikmüll beim Frühstück (inkl. Teller+Tassen) ist schwer zu ertragen...im Zeitalter der Müllvermeidung!!!!!! Schade, deshalb Abzug in der Bewertung :(

Recenzat 04 iulie 2017
6,4
Bun
Andreas din Germania
Familie cu copii mari
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în noiembrie 2016

Recht altes Hotel in schöner Lage ”

Das Hotel ist schon ein wenig in die Jahre gekommen aber dafür sehr schön mit Blick auf den See und canyon gelegen. Das Angebotene Frühstück ist ganz ok. Das Personal war zwar sachlich aber nicht wirklich nett. Wenn ich nochmals dorthin fahre würde ich eher ein anderes Hotel wählen.

Recenzat 20 noiembrie 2016
4,7
Andreas din Elveţia
Cuplu
Sejur 2 nopți în august 2013

Überteuertes Hotel, leicht überforderte Mitarbeite”

Das Zimmer war in Ordnung, Aussicht auf den See, gut gelegen für Ausflüge zum Antelope Canyon und Horseshoe

Das Hotel ist eigentlich in Ordnung, überteuert sind alle in dieser Gegend. Beim Eintreffen am Abend war die Toilette verstopft, auf die Aufforderung diesen Mangel doch bitte zu beheben, drückte mir die Dame am Empfang eine Gummiglocke in die Hand...

Recenzat 10 iulie 2014
8,8
Excelent
Christian din Italia
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în ianuarie 2017

Vom See war nicht viel zu sehen”

Sehr schönes Motel. Fruhstück war auch für Motel vehältnisse gut. Freihe sicht auf den Damm , von See war nicht viel zu sehen.

Recenzat 22 ianuarie 2017
8,3
Excelent
Florian din Germania
Cuplu
Sejur o noapte în iunie 2013

War sehr angenehm ”

Internet, Pool, Blick
Recenzat 26 iunie 2013
8,3
Excelent
Holger din Germania
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2013

Gutes Hotel in zentraler Lage”

Grosses und sauberes Zimmer zu fairem Preis
Recenzat 27 mai 2013
7,2
Foarte bun
Johannes din Germania
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în august 2016

Checkin Zeit nicht eingehalten!”

Konnten erst 2 Stunden später einchecken, großes Durcheinander in der Lobby. Erst nach Aufforderung wurde Zimmerpreis vergünstigt.

Recenzat 22 august 2016
6,3
Bun
Maike din Germania
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în septembrie 2015

Schöner, kurzer Aufenthalt ”

Zimmer, Pool, Aussicht

Wir hatten einen guten Aufenthalt im Lake View. Das Zimmer war komfortabel, sauber und gut ausgestattet. Auch die Betten waren sehr gut. Haben uns wohl gefühlt und würden es empfehlen

Recenzat 20 septembrie 2015
5,0
Nicole din Germania
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2013

Wenig motiviertes Empfangspersonal”

Lage, Lage, Lage
Recenzat 13 mai 2013
10,0
Excepțional
Nancy din Canada
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur 2 nopți în aprilie 2019

Agréable séjour à Page”

Hébergement très bien situé, les aires communes sont agréables. Le coin terrasse est plaisant et un petit balcon intime est disponible à l'étage supérieure côté vue. Douche en verre. Café et tisane Keurig dans la chambre, bien meilleur selon moi que les fameux pods que l'on retrouve partout ailleurs. Lit confortable.

Recenzat 30 aprilie 2019
8,7
Excelent
Julien din Franţa
Cuplu
Sejur o noapte în octombrie 2013

Des paysages incroyables”

Grande chambre, jaccuzzi, petit déjeuner excellent.

Nous avons passé 2 nuits dans cet hôtel, idéalement placé pour les visites touristiques : lac Powell, antelope canyon. Accueil synpathique.

Recenzat 21 octombrie 2013
8,0
Excelent
Adrien din Franţa
Cuplu
Sejur o noapte în iulie 2013

Hotel sympa et pas trop loin des parcs nationaux”

emplacement et prix

Hotel bien, pas trop loin des parcs nationaux et surtout du lac powell. Seul point négatif, pas d'internet dans les chambres tout au fond et impossibilité de changer de chambre ...

Recenzat 15 iulie 2013
8,0
Excelent
Nicolas din Franţa
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în mai 2019

Bien placé avec une belle vue dégagée”

Notre chambre n’était pas bien placée et bruyante car juste à côté de la cuisine et de la salle de petit-déjeuner. Nous avons été réveillés par le bruit des employés à partir de 5h du matin!

Recenzat 07 iunie 2019
9,3
Excepțional
Roman din Rusia
Cuplu
Sejur o noapte în octombrie 2014

Удобно расположенный отель”

Хорошее расположение от ближайших достопримечательностей. Отличный завтрак. Чистота. Хорошие номера.

Медленный интернет

Recenzat 09 octombrie 2014
8,0
Excelent
Lluisa din Spania
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în iulie 2017

poca calidad y variedad del desayuno ”

Francamente, en un hotel tan confortable y bonito, el desayuno era peor que el de un motel de carretera

Recenzat 04 august 2017
3,6
shihui din Statele Unite
Cuplu
QUADRUPLE TWO QUEEN BEDS - BED AND BREAKFAST
Sejur o noapte în martie 2019

 ”

对我来说,真的很不好,一点没夸张,靠窗口的空调 响声很噪音,特别是自动停下来的时候,就像在飞机场一样。我真的一晚上没睡好。床很旧, 还能看到 好多个弹簧很松,因为席梦丝床的边是坏的。边边还打了很多个死结。拍了照片,不知道怎么放在网上。早餐还可以。

Recenzat 25 martie 2019
3,6
SHENG din China
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2018

前台女服务员好差的态度,前台女服务员好差的态度,”

前台女服务员好差的态度,前台女服务员好差的态度,

Recenzat 15 februarie 2018
9,2
Excepțional
LIXIANG din China
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în februarie 2017

很不错”

值得推荐

Recenzat 14 februarie 2017
9,7
Excepțional
Yifan din China
Călător în grup
Pat dublu queen-size
Sejur o noapte în decembrie 2013

很好,就是网速慢了点”

便宜,离景点近,房间舒适
Recenzat 29 decembrie 2013
7,6
Foarte bun
ying'xin din China
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2018

办理入住前台的女人态度很差”

办理入住的前台态度恶劣,不愿意正常沟通,明明包早餐告诉我们不包早餐,把信息证明给她才改口说有,却没把重要信息的早餐纸给我们,导致第二天早餐时间过了!9点30收!没提供拖鞋

Recenzat 04 februarie 2018
7,2
Foarte bun
siliang din China
Cuplu
Cameră cu 2 paturi queen cu vedere la lac - nefumători
Sejur o noapte în februarie 2017

网络很慢”

估计是整个Page都很慢,反正这家是很慢。 早餐难吃,几乎没啥吃的。 但是位置很好,阳台可以看到大峡谷。

Recenzat 03 februarie 2017
7,3
Foarte bun
CHUNCHEN din China
Cuplu
Sejur o noapte în octombrie 2013

价格还不错”

价格,早餐,房间舒适度

住了一晚,没什么特别的感受,有早餐和wifi,WIFI速度十分慢。在旅游地PAGE,这个价格算便宜的了 。

Recenzat 24 octombrie 2013
7,7
Foarte bun
AKIHIRO din Japonia
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2013

アンテロープキャニオンに行くのに便利”

朝食、ロケーション、部屋の大きさ

アメリカのどこのホテルも同じかもしれませんが、部屋もベッドも充分なサイズです。細かいアメニティは期待できませんが、値段の割には快適なホテルだったと思います。外国人の利用が多かったです。アンテロープキャニオンにも車で15~20分ほどで到着します。ちょっと中心地から離れた位置なのかと思いますが、不便を感じるほどではありません。ただし、Best Western View of Lake Powell Hotel Plus という新館が隣にあり、そちらの方が目立ってしまうので、間違いやすいかもしれません。

Recenzat 13 mai 2013
9,6
Excepțional
Sunho din Coreea de Sud
Familie cu copii mici
3 Queen Beds, Non Smoking
Sejur 2 nopți în mai 2019

적당한 위치의 무난한 숙소”

깔끔하고 전자레인지, 냉장고가 구비되어 있고(침대 3개 방이어서 그랬는지) 직원들도 친절한 숙소였습니다.

Recenzat 17 mai 2019
8,8
Excelent
youngseok din Coreea de Sud
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în iunie 2018

good stay”

kind. clean. nice view

Recenzat 18 iunie 2018
8,4
Excelent
miran din Coreea de Sud
Cuplu
1 King Bed, Non Smoking
Sejur o noapte în noiembrie 2017

페이지에 있는 숙소치곤 괜찮았어요!”

가격대비 나쁘지는 않았어요!!!! 종류가 많지는 않았지만 조식도 주고, 조식먹으면서 보는 뷰는 환상이었어요 다소 아쉬운점은 우선 방안에 있는 히터인지 난방기 소리가 엄청 컸구요... 아고다로 부킹해서 그런지 방이 뷰가 너무... 뷰라고 하기도 애매하죠 그냥 앞이 막혀있었구요 방안에 불이 너무 어두워서 좀 침침하다고 해야하나.. 암튼 그랬어요 그래도 룸컨디션 나쁘지 않았고 청결상태 좋았어요! 화장실도 깨끗했구요!! 무엇보다 방에 전자렌지, 커피 내리는 기계 있어서 좋았어요^^

Recenzat 15 noiembrie 2017
9,6
Excepțional
SUNGBUM din Coreea de Sud
Familie cu copii mici
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în august 2016

가성비 최고”

간단한 아침 조식도 나오고 가성비 최고입니다.

Recenzat 17 iulie 2017
10,0
Excepțional
HWAYOUNG din Coreea de Sud
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în aprilie 2017

모든 면에서 만족”

조식과 룸 컨디션, 호텔 위치 등등 모든 면에서 만족스러움. 차로 10분거리에 월마트와 맥도날드 등 저녁먹을 곳이 있어서 편함. 단점없음

Recenzat 05 mai 2017
6,0
Liu din Taiwan
Călător în grup
3 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2017

來到Page不錯的選擇”

cp值不錯,設施完整,大廳24小時提供冷熱水飲用,超棒的。 不過請員工多送被品,叫了2個小時都沒來,而且送來的是被單吧!

Recenzat 14 februarie 2017
10,0
Excepțional
Wenyen din Taiwan
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în septembrie 2016

NICE 方便 便利性夠”

NICE 方便 便利性夠

Recenzat 13 octombrie 2016
6,8
Bun
NAN din Taiwan
Călător în grup
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în februarie 2018

接近佩吉市中心”

性價比不錯, 早餐有熱食選擇, 白天景觀極佳, 入住時全館唯一的電梯故障, 行李必須自行搬上下樓, 非常吃力. Wifi速度如櫃台公告所說佩吉是個小地方, 基礎建設不佳, 請不要對網速有太多抱怨.

Recenzat 22 februarie 2018
2,0
HUI din Taiwan
Cuplu
2 Queen Beds, Non Smoking
Sejur o noapte în noiembrie 2017

飯店很舊服務很糟”

飯店很舊,check in 時櫃檯小姐態度很惡劣,房間臭臭、還有頭髮、睡了床單癢癢。

Recenzat 05 noiembrie 2017
6,0
Liu din Taiwan
Călător în grup
Queen Room with Two Queen Beds - Hearing Assisted
Sejur o noapte în februarie 2017

來到Page不錯的選擇”

cp值不錯,設施完整,大廳24小時提供冷熱水飲用,超棒的。 不過請員工多送被品,叫了2個小時都沒來,而且送來的是被單吧!

Recenzat 14 februarie 2017