Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 804 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 8,1
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 6,1
Aranjare după

Pey din Malaezia
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good
Great
Recenzat 05 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Senthil din Malaezia
Familie cu copii mici
Suită cu vedere spre port
Sejur 3 nopți în mai 2016
Excellent
Really good choice to be in Hong Kong. We loved chi 138
Recenzat 04 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wai din Hong Kong
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur o noapte în mai 2016
Celebrated our wedding anniversary here
Three years ago, I proposed to my wife on the rooftop of this hotel. They were incredibly accommodating back then. Seemed only appropriate to celebrate our first wedding anniversary here as well.
Recenzat 30 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Li-Chun din Taiwan
Turist solitar
Suită cu vedere spre port
Sejur 2 nopți în mai 2016
good
good location
Recenzat 25 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sophia din China
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Clean
Spacious
Recenzat 10 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ELVIE din Filipine
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur 7 nopți în iunie 2015
Expensive and no services
Nice view over the Harbour, large rooms but thats all! Location is difficult to reach and the staff is not helpfull getting a taxi, to have a tub you must book a Superior high floor room. The location is far from the Island center no shuttle available, very expensive for the little you get!
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ELVIE din Filipine
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur 4 nopți în noiembrie 2015
Expensive for what it is
Rooms are well equiped, nice view of the Harbour, but no bath tub just shower, rooms with tub much more expensive, price is not justified, location is far from center of Island and its difficult to get a taxi, reception staff is not very helpfull!
Recenzat 08 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Philip din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Suită cu vedere spre port
Sejur o noapte în martie 2016
Great views
Excellent views over the harbour, very quiet, close to Tram line
Recenzat 26 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Qiang din Australia
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur 4 nopți în aprilie 2016
Good location, great view, useful facilities
I enjoyed the stay at this place. It's close to the metro, trams and buses. A few good and cheap local restaurants within walking distance too. The view from the room is good too if you get the ones at higher floors which we haven't. The suite is very spacious compared to usual hotel rooms in the centre of Hong Kong. It is also very secure with the card access to the building and the floor through the lifts. However I notice it can be expensive if you don't get the deal or book very early.
Recenzat 20 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ho din Hong Kong
Cuplu
Suită cu vedere spre port
Sejur o noapte în iulie 2015
Great View
The Harbour View is great!!
Recenzat 10 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: