Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 132 opinii
  • Curățenie 8,1
  • Dotări 6,9
  • Situare 6,8
  • Confort/Standard Cameră 8,0
  • Servicii 8,2
  • Raport calitate-preț 8,7
  • Alimentaţie/Local 5,6
Aranjare după

Goh din Malaezia
Cupluri
Deluxe
Sejur 3 nopți în iulie 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Recenzat 28 noiembrie 2015

pierre din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Recenzat 03 noiembrie 2015

Ivana din Indonezia
Călători în grup
Deluxe
Sejur 3 nopți în octombrie 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Recenzat 29 octombrie 2015

Ivana din Indonezia
Călători în grup
Cameră single
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Recenzat 29 octombrie 2015

Shannon din Statele Unite
Călători în grup
Deluxe
Sejur o noapte în august 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Recenzat 31 august 2015

Nyoman din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Recenzat 04 august 2015

Henno din Olanda
Cupluri
Deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Recenzat 11 iulie 2015

Claude din Franţa
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Recenzat 01 mai 2015

Widianto din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 3 nopți în mai 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Recenzat 17 martie 2015

Rathendra din Indonezia
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în august 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Recenzat 22 ianuarie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: