Foarte bun 8,0
pe baza a 453 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 453 opinii
  • Curățenie 8,4
  • Dotări 8,3
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,8
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

WONG din Malaezia
Cuplu
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Nice Hotel and Strategy Location
located at the Cuba street in the central of the city with shopping surrounding and food Shop. Well satisfied
Recenzat 29 iunie 2016

Myk din Noua Zeelandă
Cuplu
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Weekend away
Excellent, friendly, helpful staff always make stays at the CHW a pleasure. Some issues this visit with a toilet cistern that kept filling up and a bathroom extractor fan that didn't work. Both items reported to Reception who apologised and took note so hopefully fixed for the next guests
Recenzat 27 iunie 2016

Maree din Noua Zeelandă
Cuplu
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Great value and location
Perfect if you want a hotel but on a bit of a budget. Really close to everything and staff were super helpful.
Recenzat 20 iunie 2016

Nick din Noua Zeelandă
Familie cu copii mari
Sejur 2 nopți în mai 2016
CQ Comfort
.
Recenzat 31 mai 2016

Dale din Noua Zeelandă
Familie cu copii mici
Sejur o noapte în mai 2016
Good location and clean hotel
We enjoyed our overnight stay here this week and the price per night is very reasonable. We were also given two free breakfasts. Staff were friendly as well. Will stay with them again when I'm back in Windy Welly.
Recenzat 27 mai 2016

Stephen din Noua Zeelandă
Cuplu
Sejur o noapte în mai 2016
We Always Look Forward to Staying Here
Brilliant staff, fab accommodation, excellent location.
Recenzat 25 mai 2016

Jenny din Malaezia
Cuplu
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Location & Shopping
Very strategic located at the Cuba street with eatery and shops surrounding
Recenzat 23 mai 2016

Jenny din Malaezia
Cuplu
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
Location & convenient
Very good staying in this hotel
Recenzat 23 mai 2016

Debbie din Noua Zeelandă
Cuplu
Sejur 3 nopți în mai 2016
Comfort
Didn't really enjoy the restaurant. Told blue warahau for the fish....it was monkfish also pesto left off dish. Otherwise enjoyed our stay although a fridge would have been nice seeing as we were 3 night.
Recenzat 22 mai 2016

Lyudmila din Rusia
Turist solitar
Sejur 4 nopți în mai 2016
Fine stay at CQ Comfort Hotel
I liked the room very much. It was clean and quiet, and there was a selection of coffee and tea in the room, as well as a nice kettle, and a good shower. The staff is also very friendly. Thank you!
Recenzat 21 mai 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: