2015
Fantastic 8,3
pe baza a 2376 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 2376 opinii
  • Curățenie 9,0
  • Dotări 8,2
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Servicii 8,9
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 7,8
Aranjare după

Mark din Filipine
Cuplu
Deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Recenzat 20 februarie 2014

Vicente din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Recenzat 19 februarie 2014

Luo din China
Turist solitar
Cameră garden deluxe
Sejur o noapte în februarie 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Recenzat 18 februarie 2014

Gregory din Statele Unite
Cuplu
Cameră garden deluxe
Sejur 2 nopți în februarie 2014
Very nice
location, beach sceanery
Recenzat 17 februarie 2014

Maria din Filipine
Familie cu copii mari
Deluxe
Sejur 2 nopți în ianuarie 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Recenzat 11 februarie 2014

nancy din Filipine
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în ianuarie 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Recenzat 11 februarie 2014

ed din Australia
Cuplu
Cameră garden deluxe
Sejur o noapte în decembrie 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Recenzat 09 februarie 2014

Stephen din Australia
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur 3 nopți în februarie 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Recenzat 08 februarie 2014

steve din Filipine
Familie cu copii mari
Deluxe
Sejur 2 nopți în ianuarie 2014
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Recenzat 08 februarie 2014

Eric din Canada
Cuplu
Deluxe
Sejur 3 nopți în ianuarie 2014
Restful, relaxing and chill
Cleanliness, staff, location
I took my mum to the Crimson Resort once she arrived from Canada. It's been a col winter out west and she needed some some and surf. We had a great room, good food and very helpful and considerate staff. I don't tend to love big resorts but this place will be one I return to again
Recenzat 07 februarie 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: