Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1368 opinii
  • Curățenie 6,9
  • Dotări 6,6
  • Situare 7,7
  • Confort/Standard Cameră 7,3
  • Prestaţia personalului 7,3
  • Raport calitate-preț 7,0
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

cheong din Malaezia
Familii cu copii mici
Camera standard cu vedere spre deal
Sejur o noapte în septembrie 2016
great swimming pool
great swimming pool, good breakfast, beautiful resort, nice sunset view room rundown with dust, wifi not working, the cook who serve the egg with no manners.
Recenzat 27 septembrie 2016

PEI din Malaezia
Familii cu copii mici
Suită Bidayuh Baruk pe culmea dealului
Sejur o noapte în septembrie 2016
Place is very nice, i like is.
Good
Recenzat 26 septembrie 2016

Jastina din Malaezia
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în martie 2016
Nice stay
Serene and Cosy. Room is spacious. Location is great with the beach and mountains. Value for money.
Recenzat 26 septembrie 2016

Phua din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Should really start upgrading
Location is superb, we simply love the location and the scenery. Enjoyed ourselves at the beach. Too bad the resort has showed it's age a lot. It's really time to really refurbish the place. Staff is friendly.
Recenzat 23 septembrie 2016

jasmine din Malaezia
Familii cu copii mici
Superior lângă piscină
Sejur o noapte în iunie 2016
family holiday
enjoy
Recenzat 22 septembrie 2016

Giselle din Regatul Unit
Turiști solitari
Cabană
Sejur o noapte în septembrie 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Recenzat 21 septembrie 2016

tan din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Recenzat 21 septembrie 2016

Joyce din Malaezia
Călători în grup
Superior lângă piscină
Sejur o noapte în septembrie 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Recenzat 21 septembrie 2016

ALIN din Malaezia
Familii cu copii mici
Camera standard cu vedere spre deal
Sejur o noapte în septembrie 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Recenzat 20 septembrie 2016

Hong din Malaezia
Cupluri
Cabană
Sejur o noapte în septembrie 2016
Nice
good n clear
Recenzat 19 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: