Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 1214 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Prestaţia personalului 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Peggy din Malaezia
Cupluri
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în iunie 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Recenzat 03 iunie 2016

BEE din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Recenzat 03 iunie 2016

Lim din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Recenzat 02 iunie 2016

Gek din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Recenzat 31 mai 2016

Amy din Malaezia
Cupluri
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Recenzat 30 mai 2016

Loh din Malaezia
Familii cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Recenzat 30 mai 2016

chiew din Malaezia
Cupluri
Cameră deluxe dublă sau twin cu vedere spre mare
Sejur o noapte în mai 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Recenzat 24 mai 2016

JESSICA din Malaezia
Familii cu copii mici
Cameră deluxe dublă sau twin cu vedere spre mare
Sejur o noapte în mai 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Recenzat 23 mai 2016

Amanda din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Disappointed
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Recenzat 20 mai 2016

NUR din Malaezia
Cupluri
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
love the view
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
Recenzat 16 mai 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: