Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 1214 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Servicii 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Peggy din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în iunie 2016
damai puri
housekeeping no one answer the phone, asking towel but need to wait few hours. but counter staff very nice & friendly! helpful!
Recenzat 03 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

BEE din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Good retreat
Sound proof is a problem.
Recenzat 03 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lim din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Recenzat 02 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gek din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Recenzat 31 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Amy din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Recenzat 30 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Loh din Malaezia
Familie cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în iunie 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Recenzat 30 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

chiew din Malaezia
Cuplu
Cameră deluxe dublă sau twin cu vedere spre mare
Sejur o noapte în mai 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Recenzat 24 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

JESSICA din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră deluxe dublă sau twin cu vedere spre mare
Sejur o noapte în mai 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Recenzat 23 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Amanda din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
Disappointed
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Recenzat 20 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

NUR din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în mai 2016
love the view
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
Recenzat 16 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: