Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 1214 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Prestaţia personalului 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Nik din Malaezia
Călători în grup
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în decembrie 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Recenzat 06 decembrie 2015

Elaine din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Na
Comfort, clean n sea view
Recenzat 01 decembrie 2015

Lee din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în noiembrie 2015
This hotel is very dirty and there is no managemet
I will never came to this hotel again unless the change had been made
Recenzat 01 decembrie 2015

ABDUL din Malaezia
Călători în grup
Rainforest deluxe
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
Poor services, dirty pool. Room not clean.
Dirty room, swimingpool and very far from intrested area/city.. Hopefully dont take your risk to choose this hotel if you come to kuching for visit interested area. Take 45minute to arrive kuching city.
Recenzat 30 noiembrie 2015

Ching din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în aprilie 2015
Only choice at Damai
Not much selection at Damai, which this hotel considered the newest and best in that area.
Recenzat 29 noiembrie 2015

Wei din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în octombrie 2015
Beach Resort
Nice pool
Need maintenance and service for the resort facilities.
Recenzat 27 noiembrie 2015

Angela din Malaezia
Familii cu copii mari
Deluxe cu vedere la mare
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
Reasonable price for a comfort stay
1) Good price 2) Comfy room 3) 5 minutes walk to Cultural Village
We enjoyed our stay here. It is really worth the price ! My kids found their childhood sweet memories this trip. This is our fourth time stayed at this hotel. By the way, the hotel is so close to the cultural village. It only took us 5 minutes to walk there. We also found 7- Eleven, Malay hawker stalls & a nice western & seafood restaurant nearby, about 5 minutes walk from the hotel as well. We will come back some other times again.
Recenzat 25 noiembrie 2015

Enoch din Malaezia
Călători în grup
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în august 2015
Short travel
Room, clean and food
Recenzat 16 noiembrie 2015

Enoch din Malaezia
Călători în grup
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în august 2015
Short travel
Room, clean, food
Recenzat 16 noiembrie 2015

Ng din Malaezia
Familii cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în mai 2015
CLEAN BED
CLEAN,STAFF FRIENDLY,NICE FOOD
FEEL COMFORTABLE
Recenzat 16 noiembrie 2015


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: