Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 1214 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Prestaţia personalului 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Joana din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
worse check in service ever..
it took the staff almost 3 hours waiting for the room during check in. we missed our evening time to go to the beach. set your priority straight. i am 5 months pregnant and you make me waited for so long standing and sitting for 3 hours is just the worse ever.
Recenzat 13 septembrie 2016

MOHAMAD din Malaezia
Familie cu copii mari
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Location
Location is perfect..mayb the management can considered a free wifi to every rooms
Recenzat 11 septembrie 2016

RONALD din Malaezia
Familie cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în august 2016
Relaxation day
Good experienc
Recenzat 10 septembrie 2016

shyriline din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
nice place,nice view,nice pool
nice to stay..
Recenzat 08 septembrie 2016

CASSANDRA din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur 2 nopți în iulie 2016
great to stay for my weekend
overall is good and for a weekend break
Recenzat 06 septembrie 2016

NOR din Malaezia
Cuplu
Suită junior
Sejur o noapte în august 2016
good
good services
Recenzat 06 septembrie 2016

Shyh din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Review
The location of the resort was very good as i'm looking a quiet and peaceful vacation. It is near to beach and i can even hear the wave sound in my room's balcony. Beside above, the resort might need to improve the maintenance of the room and also the swimpool. I'm not dare to let my kids swim in side the greenie pool water.
Recenzat 05 septembrie 2016

Alistair din Regatul Unit
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur 4 nopți în august 2016
Seriously one to avoid
This is a criminal waste of an amazing location. The hotel just doesn't work, and nobody there seems to care at all - rooms and sheets dirty, amenities broken, pool needs cleaning, hardly any food service and what there is was overpriced and nasty. The whole place has an abandoned feel to it - and not in an exciting 'off the beaten track' kind of respect - more like you'e the only one left in a late communist-era internment block. All resorts surrounding this one are better (we visited friends in all since we were all in the area for a wedding) - it should absolutely be a last resort (forgive the pun) and ought to be avoided at all costs.
Recenzat 05 septembrie 2016

SUZIE din Malaezia
Cuplu
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în august 2016
Pool is dirty. Too dim the environment.
Swimming pool is dirty! please maintain your pool... Saw a lot of mud inside the pool. The environment was like a abandoned Hotel.. The room was okay. Please maintain your cleanliness.
Recenzat 01 septembrie 2016

AWANG din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în martie 2016
Fantastic!
Valued for money, great location, very clean and very supportive staffs...
Recenzat 31 august 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: