Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Plăcut



din 1214 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Servicii 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Norafiza din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Recenzat 19 septembrie 2016

PEI din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Not bad
Not bad
Recenzat 19 septembrie 2016

PEI din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Not bad
Not bad
Recenzat 19 septembrie 2016

BOONGER din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Recenzat 19 septembrie 2016

Amelia din Malaezia
Familii cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Recenzat 19 septembrie 2016

CHE din Malaezia
Cupluri
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
no comment
No comment
Recenzat 16 septembrie 2016

HABIBAH din Malaezia
Familii cu copii mari
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Recenzat 15 septembrie 2016

Quek din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Recenzat 15 septembrie 2016

Maria din Filipine
Călători în grup
Deluxe Double or Twin Room with Rainforest View
Sejur o noapte în septembrie 2016
Near Sarawak Cultural Village
Old resort, room smells old too, towels are somewhat torn. I like the rain shower though. The bedroom is big with a balcony. This is a good place to stay if you want to visit the Sarawak Cultural Village. The restaurant food needs some improvement. We had our dinner and breakfast at their restaurant. My friend complained that the beef she ordered was not tender to eat. While the 40 ringgit breakfast buffet is not very impressive. There were not much proteins but at least there were eggs. We wished they had bacon hahaha... They do have chicken sausage but it's starchy, doesn't take like chicken meat at all.
Recenzat 14 septembrie 2016

Jolyn din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
No towel when check in. Reason: laundry yet ready even already 4pm. Whole room Plug cannot be use. Hv to call for maintenance. No light as bulb unchanged.
Recenzat 13 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: