Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 1219 opinii
  • Curățenie 6,3
  • Dotări 5,1
  • Situare 7,6
  • Confort/Standard Cameră 6,7
  • Prestaţia personalului 6,5
  • Raport calitate-preț 6,1
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

NANCY din Malaezia
Călători în grup
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în iunie 2016
not good
not an ideal resort
Recenzat 21 septembrie 2016

NANCY din Malaezia
Călători în grup
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în iunie 2016
dirty
the room is very run down
Recenzat 21 septembrie 2016

NANCY din Malaezia
Călători în grup
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în iunie 2016
dirty
the room is very dirty
Recenzat 21 septembrie 2016

tan din Malaezia
Familii cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în aprilie 2016
Penalty charges
One room for max two kids 2 adults. Extra charges apply for more peoples. Very Strict. Penalty RM200 if you join the two single beds together.
Recenzat 21 septembrie 2016

Abdullah din Malaezia
Călători în grup
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
50-50
Nice place
Recenzat 21 septembrie 2016

Norafiza din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Disappointed
1) toilet flooded ( inside bathroom /shower -waterdrain blocked) 2) hair dryer is broken 3) cant sleep bcoz of annoying mosquito 4) no brochure/pamplet/menu to browse/order dining in room 5) the room telephone cannot be use 😡😡😡😡😡😡
Recenzat 19 septembrie 2016

PEI din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Not bad
Not bad
Recenzat 19 septembrie 2016

PEI din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
Not bad
Not bad
Recenzat 19 septembrie 2016

BOONGER din Malaezia
Familii cu copii mici
Deluxe cu vedere la mare
Sejur o noapte în septembrie 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Recenzat 19 septembrie 2016

Amelia din Malaezia
Familii cu copii mici
Rainforest deluxe
Sejur o noapte în septembrie 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Recenzat 19 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: