2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 2548 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2548 opinii
  • Curățenie 8,5
  • Dotări 7,6
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,0
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Peng din Malaezia
Familii cu copii mici
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
hotel
very convenient hotel, got supermarket, restaurant nearby. got free shuttlebus to nowena
Recenzat 15 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Hani din Singapore
Cupluri
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Room is very clean & has happy colour
Check in & out was a breeze, staffs are friendly
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chieh din Singapore
Turiști solitari
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Pleasant and relaxing stay
The hotel is located next to zhong shan park and zhong shan shopping mall and near to many eateries. Very accessible and convenient. Upkeep and maintence was good and rooms are very clean. I am a repeat stayer and will definitely come back again
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Caroline din Indonezia
Turiști solitari
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Caroline din Indonezia
Turiști solitari
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 5 nopți în februarie 2016
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Caroline din Indonezia
Turiști solitari
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Recenzat 12 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mohammed din Arabia Saudită
Cupluri
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
It's very good place to live in hotel every thing and safe also good locution
Recenzat 11 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

King din Malaezia
Turiști solitari
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur o noapte în iunie 2016
Worth for the money
Location is fine as they have shuttle bus service to nearest mrt station. There is bus stop nearby too. Breakfast is fine too. Will come back.
Recenzat 07 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Andrew din Myanmar
Cupluri
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Very Good
Very good.
Recenzat 06 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mellita din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 5 nopți în martie 2016
Ok
Ok
Recenzat 04 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: