2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 2556 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2556 opinii
  • Curățenie 8,5
  • Dotări 7,6
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 8,0
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 6,8
Aranjare după

Hussain din Insulele Maldive
Turist în scop de afaceri
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 4 nopți în mai 2016
Rooms too small
Clean rooms
Recenzat 23 septembrie 2016

TYNN din Myanmar
Cuplu
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Pleasant surprise
Pros: good location, adjacent to a nice park, NTUC supermarket and food shops; relatively new hotel, room clean and fully equipped, efficient and attentive staff, good wifi, very efficient shuttle service to Novena MRT station/ mall and Orchard Road. Cons: Wish room was a little larger.
Recenzat 19 septembrie 2016

Sandra din Malaezia
Călător în grup
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Very clean
Facilities are good. Hotel is very clean. Just a little bit small in my opinion. Worth the money though.
Recenzat 19 septembrie 2016

David din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră superior dublă sau twin cu vedere spre oraș
Sejur o noapte în septembrie 2016
na
na
Recenzat 16 septembrie 2016

Peng din Malaezia
Familie cu copii mici
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
hotel
very convenient hotel, got supermarket, restaurant nearby. got free shuttlebus to nowena
Recenzat 15 septembrie 2016

Hani din Singapore
Cuplu
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Room is very clean & has happy colour
Check in & out was a breeze, staffs are friendly
Recenzat 12 septembrie 2016

Chieh din Singapore
Turist solitar
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Pleasant and relaxing stay
The hotel is located next to zhong shan park and zhong shan shopping mall and near to many eateries. Very accessible and convenient. Upkeep and maintence was good and rooms are very clean. I am a repeat stayer and will definitely come back again
Recenzat 12 septembrie 2016

Caroline din Indonezia
Turist solitar
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Recenzat 12 septembrie 2016

Caroline din Indonezia
Turist solitar
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 5 nopți în februarie 2016
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Recenzat 12 septembrie 2016

Caroline din Indonezia
Turist solitar
Camera cu pat queen-size sau twin și vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Recenzat 12 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: