Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 1468 opinii
  • Curățenie 7,6
  • Dotări 5,5
  • Situare 6,8
  • Confort/Standard Cameră 7,0
  • Servicii 7,0
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 5,8
Aranjare după

Gerry din Indonezia
Familii cu copii mari
Superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Cheap
The cost of money is worth it
Recenzat 11 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Gerry din Indonezia
Familii cu copii mari
Superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Vacation
Good hotel
Recenzat 08 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soo din Coreea de Sud
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în iunie 2016
Worst stay in Bali
I paid for room with breakfast and voucher i brought says with breakfast but they wouldnt let me have breakfast and keep saying it says no breakfast on their paper. Location is out of nowhere n nothing seems to be right lots of cockroaches
Recenzat 04 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jacek din Polonia
Călători în grup
Superior
Sejur 7 nopți în martie 2016
Nice cheap hotel
Nice cheap hotel. I'll recommend, only problem which i noticed was staff, they go inside your room on the morning for cleaning even you're inside - they will do everyhing to wake up you.
Recenzat 03 iulie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

agung din Indonezia
Călători în grup
Cameră superior dublă sau cu 2 paturi
Sejur 3 nopți în iunie 2016
Good
Good
Recenzat 15 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

NUR din Singapore
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2016
an unforgettable stay
i was deceived by the price.. was expecting a low budget, dirty toilet, hard bed. located right behind alta moda (one of the well known textiles company in bali).. bed was so cosy, fully air conditioned and clean toilet. breakfast was surprisingly good too. i will certainly stay here again, when i have an evening flight.
Recenzat 04 iunie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mokhamad din Indonezia
Turiști solitari
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
Enaugh
Enaugh for stay
Recenzat 12 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Grace din Indonezia
Cupluri
Superior cu mic dejun
Sejur 2 nopți în iulie 2015
Small hotel
Small hotel with minim facilities
Recenzat 03 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Patricia din Indonezia
Turiști solitari
Cameră superior dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în martie 2016
Good
Good
Recenzat 26 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Elvira din Indonezia
Cupluri
Sejur o noapte în iulie 2015
good hotel
Near from subway station. Have bus access fron and to airport. Clean hotel but room so small . have breakfast and have bath up. Nice staff.
Recenzat 24 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: