Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3114 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Servicii 7,9
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 7,3
Aranjare după

Maryrose din Filipine
Familii cu copii mari
Suita City (2 paturi duble)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Value for money!
I enjoyed my stay at F1😊 A very practical choice!
Recenzat 19 septembrie 2016

Jo-Racel din Filipine
Turiști solitari
Deluxe (2 paturi duble)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Good!
The place was neat and very family friendly.
Recenzat 19 septembrie 2016

Choo din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Suită Fort cu pat king-size
Sejur 5 nopți în aprilie 2016
Love this hotel!
I always stay here if I am in BGC. Excellent location with easy access to food and entertainment. Rooms are clean and services are superb.
Recenzat 19 septembrie 2016

Abigail din Filipine
Familii cu copii mici
Deluxe cu pat king-size
Sejur o noapte în septembrie 2016
the hotel staff are not so accomodating but restaurant staff are very attentive and nice
The room is good but there is no wifi so im very disappointed
Recenzat 14 septembrie 2016

Bill din Statele Unite
Turiști solitari
Studio cameră
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Great Place!
I love this place. Right in Global city, very clean, everything works, friendly staff and a great buffet
Recenzat 11 septembrie 2016

Elvin din Filipine
Călători în grup
Deluxe (2 paturi duble)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Good
Nil
Recenzat 11 septembrie 2016

Paulo din Australia
Călători în grup
Deluxe (2 paturi duble)
Sejur o noapte în august 2016
This is the second time staying at F1 hotel. Great service, staff are very helpful and friendly. Check-in and out was very quick and as always really enjoyed our stay. Will be rebooking again when we return on our next holiday! Regards, Paulo Atienza
Recenzat 09 septembrie 2016

Ma din Filipine
Familii cu copii mici
Suita City (2 paturi duble)
Sejur o noapte în septembrie 2016
Good Weekend Here
Overall the hotel is really good, it is our second time here. One thing that needs improvement is the elevator keycard scanner, though it meant well as a security measure but a couple of times the keycard fails and you would have to go and get a new one.
Recenzat 08 septembrie 2016

Donna din Filipine
Cupluri
Deluxe (2 paturi duble)
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Didnt meet my expectation
Staff are accommodating. Our room was upgraded to a room that has no hot water. F1 considering rated as 4 stars, breakfast is disgusting.
Recenzat 07 septembrie 2016

Racel din Filipine
Familii cu copii mari
Suita City (2 paturi duble)
Sejur o noapte în august 2016
Our 2nd time. No fuss stay.
Everything was satisfactory. Only caveat was the extreme difficulty in hailing taxi cabs during rush hour.
Recenzat 06 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: