Fantastic 8,8
pe baza a 463 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 463 opinii
  • Curățenie 9,3
  • Dotări 8,8
  • Situare 8,9
  • Confort/Standard Cameră 9,2
  • Prestaţia personalului 9,2
  • Raport calitate-preț 8,2
  • Alimentaţie/Local 8,3
Aranjare după

Mohd din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2016
Excellent Weekend @ Four Seasons Spore
Clean, Attentive and Near to shops
Recenzat 23 februarie 2016

Yuanheng din Singapore
Turist în scop de afaceri
Suită executive
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Truly a 5-star hotel.
Room comfort, hotel condition and location.
Recenzat 29 ianuarie 2016

NALAE din Coreea de Sud
Familie cu copii mici
Premier
Sejur 4 nopți în aprilie 2015
it is very nice and comfort
comfort, clean
I had a pleasant trip while I stayed. it is elegant and it has nice service and facilities as its fames. Everything was great but one thing is a little bit far to downtown. Always had to grab taxi due to baby stoller to downtown.
Recenzat 22 ianuarie 2016

din Malaezia
Familie cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în decembrie 2015
Great place to stay
Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Recenzat 20 decembrie 2015

Wilson din Australia
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2015
Luxurious, high standard
Clean, luxurious, convenient
Located behind ION Orchard, it is very convenient to get to shopping district and food. Staffs are professional and efficient across all hotel services. Beds are very comfy, Extremely clean room and satisfies four-seasons standard. Highly recommended for any traveller with a high budget.
Recenzat 29 noiembrie 2015

Levina din Indonezia
Călător în grup
Suită Executive Four Seasons
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
fantastic
design, comfort, luxury
feel overrate for this hotel
Recenzat 22 noiembrie 2015

Wai din Hong Kong
Turist solitar
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2015
Overrated
Good service, free wifi, prime location
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Recenzat 26 octombrie 2015

parichart din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Deluxe
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
Great hotel with very comfortable room
very comfortable room, comfortable ambience and great services
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Recenzat 26 octombrie 2015

Debby din Indonezia
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2015
good hotel
good place, comfy, staff friendly
Recenzat 29 septembrie 2015

FENG din China
Familie cu copii mari
Camera Boulevard
Sejur 3 nopți în august 2015
High standard hotel with cheap price!
1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Recenzat 31 august 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: