Generator Hostel London
Generator Hostel London
Vizualizați toate cele 45 fotografii
Pat Generator Hostel London
Pat
Vizualizați toate cele 45 fotografii
Hol Generator Hostel London
Hol
Vizualizați toate cele 45 fotografii
Vedere interior Generator Hostel London
Vedere interior
Vizualizați toate cele 45 fotografii
Vedere interior Generator Hostel London
Vedere interior
Vizualizați toate cele 45 fotografii
PE HARTĂ Generator Hostel London
PE HARTĂ
Fantastic
Locație
8,5
Vizualizați toate cele 45 fotografii Generator Hostel London
Vizualizați toate cele 45 fotografii
Înlăturat de la Favorite
2018

Generator Hostel London

Locație excelentă
- În centrul orașului
- Vedeți ce se află prin zonă
Foarte bun
Bazat pe 1716 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
7,7
/
10
Foarte bun raport calitate-preț
7,8
Raport calitate-preț7,8
Distanță de centrul orașului00 km
Cotație locație8,5
Cel mai apropiat aeroportAeroportul London City (LCY)
Distanță de aeroport12,5 km
  • 330 m de transportul în comun

  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

  • bar

  • club de noapte

Opțiuni cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Ultima dată rezervat acum 6 ore | 32 călători se uită la acest loc de cazare chiar acum
Cazare exclusivă - 6 paturi (6 Bed Private)
Cazare exclusivă - 6 paturi (6 Bed Private)
...
  • Mărime cameră: 17 m²/183 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cvadruplu (Quad)
Cvadruplu (Quad)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • Vedere: Oraș
  • 2 paturi supraetajate
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră single (Single Room)
Cameră single (Single Room)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat sofa
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră twin cu baie comună (Twin Room with Shared Bathroom)
Cameră twin cu baie comună (Twin Room with Shared Bathroom)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt (1 Person in 8-Bed Dormitory - Mixed)
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt (1 Person in 8-Bed Dormitory - Mixed)
...
  • Mărime cameră: 29 m²/312 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Triplă (Triple)
Triplă (Triple)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat single şi 1 pat supra...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră twin (Twin Room)
Cameră twin (Twin Room)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Un pat într-o cameră comună mixtă cu 4 paturi (1 Bed in a 4-Bed Mixed Shared Dorm)
Un pat într-o cameră comună mixtă cu 4 paturi (1 Bed in a 4-Bed Mixed Shared Dorm)
...
  • Mărime cameră: 9 m²/97 ft²
  • baie comună
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cazare exclusivă - 6 paturi (6 Bed Private)
Cazare exclusivă - 6 paturi (6 Bed Private)
...
  • Mărime cameră: 16 m²/172 ft...
  • 6 paturi supraetajate
Introdu-ți datele și vezi prețurile
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt) (1 Person in 4-Bed Dormitory - Mixed)
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt) (1 Person in 4-Bed Dormitory - Mixed)
...
  • Mărime cameră: 29 m²/312 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat supraetajat
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Aveți o întrebare pentru Generator Hostel London?
Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

Înscrieţi-vă acum
Mai multe despre Generator Hostel London

Mai multe despre Generator Hostel London

Prezentare generală

Arată mai mult

Distanțe și lucruri esențiale

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Afişarea mai puţinor

Ce se oferă

Afişarea mai puţinor

Ce se află prin zonă

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Arată mai mult

Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

Afişarea mai puţinor

Câteva date folositoare

Arată mai mult

Comentarii recente ale clienţilor

Recenzii Agoda (1716)Recenzii Booking.com (5287)
7,7
/
10
Curățenie7,6
Dotări7,2
Situare8,5
Confort și calitate cameră7,2
Servicii7,8
Raport calitate-preț7,8
Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
Filtrare comentarii oaspeți după:
Limbă
English
한국어
繁體中文 (台灣)
繁體中文 (香港)
mai mult
Tip cameră
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt
Cazare exclusivă - 6 paturi
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt)
Cameră twin cu baie comună
mai mult
Afișare 1187 comentarii de la oaspeți verificați
12345
8,4
Fantastic
Irina din România
Călător în grup
Triplă
Sejur 3 nopți în martie 2018
Accesibil”
Am doar cuvinte bune despre acest loc. Hostel preferat in special de tineri, dar am vazut cazati si o familie cu 2 copii nu foarte mari (3-6 ani). E curat, micul dejun e foarte copios, camera de 3 persoane e mică dar a fost suficient loc pentru noi. Baie se afla cam departe, dar nu a fost o problema. Se afla aproape de centru ceea e un avantaj major. E umed in camera, noi am fost in perioada 6-9 martie 2018
Recenzat 14 martie 2018
Buna, Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a lăsa o recenzie. Suntem atat de fericiti sa auzim ca ti-a placut sederea! Sperăm că acest lucru înseamnă că vă veți întoarce aici în curând. Cu plăcere, Genlon
Răspuns 15 martie 2018
Generator Hostel London
8,0
Fantastic
Ombretta din Italia
Familie cu copii mici
Cvadruplu
Sejur 2 nopți în august 2017
Buona struttura, uno dei migliori ostelli in cui siamo stati. ”
Stanza da 4 un po' piccola ma pulita e silenziosa. Bagno comuni puliti, staff cortese bello gli spazi comuni.
Recenzat 22 august 2017
Dear Guest, Thank you for sharing your experience with us and I am happy to hear that overall you had a great stay. Regarding the room size as its one of the oldest buildings we only have available these room sizes. Thank you again for your feedback and we hope to see you again in the future. Best Wishes Gen Team
Răspuns 22 august 2017
Generator Hostel London
9,2
Excepțional
Pasquale din Italia
Familie cu copii mici
Cvadruplu
Sejur 6 nopți în august 2017
Excepțional”
Bagni pulitissimi nuovi e rubinetteria lucidissima. Stanza pulita ordinata forse un pó piccolina Molta disponibilità e cordialità.
Recenzat 14 august 2017
Dear Pasquale, Thank you for taking the time to leave this review. We are so pleased to hear that you enjoyed your stay with us and would love to welcome you back here again in the future. Regards, Generator London
Răspuns 18 august 2017
Generator Hostel London
8,4
Fantastic
LAURA din Italia
Turist solitar
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt
Sejur 2 nopți în martie 2017
Fantastic”
Nei bagni in c'era un posto per appoggiare le cose, ma sempre tutto pulito
Recenzat 21 martie 2017
9,2
Excepțional
matteo din Italia
Călător în grup
Cameră twin cu baie comună
Sejur 2 nopți în decembrie 2016
Esperienza ottima ”
Pur essendo un ostello è molto bello e moderno ottimo rapporto qualità prezzo
Recenzat 05 decembrie 2016
9,6
Excepțional
Arianna din Italia
Călător în grup
Cvadruplu
Sejur 3 nopți în noiembrie 2016
Bella esperienza”
Abbiamo alloggiato per tre giorni su una camera privata quadrupla. Il prezzo è stato più ke ottimo. La camera pulita. Aveva due letti a castello è un lavabo. Certo un po' piccolina ma noi in tre ci siamo state benissimo. La metro è a 5 minuti a piedi. Il pub dell ostello è molto carino e gli addetti alla reception sono molto disponibili! È la seconda volta ke torno in qst ostello quando vado a Londra e lo consiglio vivamente!
Recenzat 26 noiembrie 2016
9,2
Excepțional
Andrea din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Un pat într-o cameră comună mixtă cu 4 paturi
Sejur o noapte în mai 2016
J”
J
Recenzat 14 mai 2016
8,0
Fantastic
Antonio din Regatul Unit
Turist solitar
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt
Sejur 3 nopți în martie 2016
ottimo soggiorno. uno dei migliori di Londra”
pulizia, organizzazione, divertimento
Tutto veramente bene. Mi hanno offerto upgrade gratuito da stanza 10 letto a stamza 4letti
Recenzat 28 martie 2016
8,4
Fantastic
Nicola din Franţa
Turist solitar
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt
Sejur 15 nopți în martie 2016
Ottimo soggiorno”
Soggiorno piacevole. Posizione centrale. Questa volta la stanza era sotto il pub, personalmente andando a dormire tardi non ho avuto problemi. Ma per chi vuole addommentarsi ad orari normali bisogna abituarsi alla musica
Recenzat 21 martie 2016
8,7
Fantastic
Francesca din Italia
Turist solitar
Cameră twin
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
Atmosfera rilassata”
E' centrale ma non rumoroso e l'atmosfera che si respira e' rilassata ed amichevole
Posto estremamente easy ma chi ci lavora e' molto professionale e disponibile.
Recenzat 02 decembrie 2015
9,0
Excepțional
Stefano din Italia
Turist solitar
1 persoană în dormitor cu 8 paturi - mixt
Sejur 8 nopți în august 2014
15 giorni a londra da solo.”
multirazziale, pulizia, qualita/prezzo, sicurezza
ottima struttura a 100 mt dalla tube russel square, pochissime fermate e sei in centro, oppure in bus a 100mt, ambiente pulito, sicuro, non entra nessuno di notte che non abbia con sè la tessera della sua camera. ottimo se si vuole spendere poco ed essere in centro, consigliatissimo ai 17enni, 20 fino ai 30 poi è per tutti!;-) enjoy
Recenzat 10 septembrie 2014
8,7
Fantastic
SERENA din Italia
Turist solitar
Sejur o noapte în martie 2014
ottimo per giovani”
pulizia, efficienza, allegria
è stato buffo, perchè credo di essere stata decisamente l'ospite più anziano... ma lo consiglierò a mia figlia! e trovo che sia ottimo per tutti i giovani che vogliono viaggiare e spender poco e conoscere altri giovani come loro.
Recenzat 18 martie 2014
6,8
Bun
Ebrahim din Emiratele Arabe Unite
Turist solitar
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt)
Sejur 9 nopți în septembrie 2018
Bun”
15 min walking to nearest underground kings cross. Very small rooms. Very good for solo travelers.
Recenzat 08 octombrie 2018
Dear , Thank you so much for taking the time to review our hostel after your stay. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. At Generator we always aim to deliver an awesome experience with great service and hospitality, making our guest feel at home. Generator London is a very old building that was originally a police training barracks. Unfortunately with it being a listed building, the opportunity for us to change the shape and size of the rooms is not there. We have arranged the rooms in the best possible way to accommodate our guests comfortably and safely and I am sorry you feel we haven’t achieved that. If you would like to provide us with your room number, we could have a look and see if there is anything else we could do to make it better. Next time you visit any of our hostels, please do not hesitate to visit our reception team who would be more than happy to try and find a solution for you. Regards, Guest Relations Team
Show more
Generator Hostel London
4,4
Alex din Australia
Turist solitar
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt)
Sejur o noapte în septembrie 2018
Not too bad ”
Pretty much what you expect. Was alright - don't expect much. Toilets kind of smelled & showers looked really unclean. Was hard to charge phone given positioning of wall sockets.
Recenzat 28 septembrie 2018
Hi there, we are disappointed by your feedback but thank you for bringing this to our attention. Our housekeeping manager will be informed.
Răspuns 29 septembrie 2018
Generator Hostel London
8,8
Fantastic
GWANGHEE din Coreea de Sud
Turist solitar
1 pat într-un dormitor mixt comun, cu 8 paturi
Sejur 4 nopți în septembrie 2018
Good place to stay”
Good!!
Recenzat 22 septembrie 2018
Dear Guest, thank you so much for taking the time to give us this lovely feedback! We are so happy to know you had such an incredible stay with us and we would love to see you again very soon! Regards, Reception team
Răspuns 22 septembrie 2018
Generator Hostel London
6,4
Bun
Seong din Malaezia
Cuplu
Cameră comună
Sejur o noapte în septembrie 2018
Everything thing have to pay”
I don't expect you have to pay for basic amenities like towel, hair dryer etc. The locker is without pad lock, you havr to buy one for your own.
Recenzat 21 septembrie 2018
Dear Seong, Thank you so much for taking the time to review our hostel after your stay. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. At Generator we always aim to deliver an awesome experience with great service and hospitality. It really saddens me when I read that a guest did not enjoy our offering nor did they find it good value for money. We do not include all of those extras into your booking so we can keep the bed price low and make it affordable for everyone, we do value any feedback and are always open to suggestions. We hope to have you staying with us again soon. Kind Regards Guest Relations Team
Răspuns 21 septembrie 2018
Generator Hostel London
5,2
William din Regatul Unit
Cuplu
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt)
Sejur 4 nopți în iulie 2018
Peste medie”
Hot rooms in summer. Lots of bathroom facilities were out of order.
Recenzat 13 septembrie 2018
Dear William, Thank you for your review and for the fair comments you have made. I apologise for the heat. We have been having a bit of heat wave in London recently and this has affected the temperature in the rooms. We do provide fans “free of charge” from reception that is open 24/7. Maintenance is one of our top priorities and our maintenance crew work long and hard to maintain standards and it looks like, on this occasion, that we missed the mark. I will relay your feedback to our department manager who will retrain their team to ensure our standards don’t drop. Next time please let us know immediately at reception if you have any concerns, we want all our guests to enjoy a fun stay in a clean a comfortable house. I hope you enjoyed other elements of your stay and that you will visit us again when you are next in London. Regards Guest Relations Team
Show more
Generator Hostel London
9,2
Excepțional
Yuliia
Turist solitar
Cazare exclusivă - 6 paturi
Sejur o noapte în septembrie 2018
Good hostel for youth! Active day&night”
Good place to stay near St.Pancras, London Euston, and King's Kross. The stuff isvery firendly, room is clean, breakfast is good (7-8pounds, you can choose anything you want). It's possible to buy sleeping mask etc at the lobby for a comfortable stay. Wi-Fi was working, but it was impossible to make a call, so not so fast. It's very active day&night, so I suppose it's more youth place. Also a few good bookshops nearby:)
Recenzat 06 septembrie 2018
Dear Yuliia, thank you very much for taking the time to give us a feedback. We are so happy to know you had such an incredible time with us and we would love to see you again very soon! Regards, Reception team
Răspuns 07 septembrie 2018
Generator Hostel London
8,0
Fantastic
ABIGAIL din Filipine
Călător în grup
Cvadruplu
Sejur 5 nopți în mai 2018
Very strategic and nice place to stay.”
The place was very close to the attractions. It is very near to convenient stores.
Recenzat 04 septembrie 2018
Dear Abigail, Thank you so much for taking the time to review our hostel after your stay. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. At Generator we always aim to deliver an awesome experience with great service and hospitality, making people feel like they are “home away from home”. It is great to read you enjoyed your time in our hostel. We hope to have you staying with us again soon Kind Regards Guest Relations Team
Răspuns 04 septembrie 2018
Generator Hostel London
5,6
chung din Singapore
Cuplu
1 pat într-un dormitor cu 4 paturi (mixt)
Sejur o noapte în martie 2018
Peste medie”
overall is good, just the toilet a bit creepy very dark.
Recenzat 14 august 2018
Dear chung, Thank you so much for taking the time to review our hostel after your stay. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. At Generator we always aim to deliver an awesome experience with great service and hospitality, making our guest feel at home. It really saddens me when I read that a guest found aspects of the hostel not to be to their expectations. I do hope that our reception team that is there for our guests 24/7 were able to help you with some of the points you have raised. We have an on-site maintenance team so please do inform us at the time of any issues and we will always try our best to resolve them right away. Once again, we are very sorry for your experience and we hope that you give us another chance to show you what a great place Generator is! Kind Regards, Guest Relations Team
Show more
Generator Hostel London
12345
Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

Înapoi la rezultate căutare

Înapoi la opțiuni cameră

|

Revocare