Fantastic 8,5
pe baza a 593 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 593 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 6,8
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,7
  • Servicii 8,7
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 7,5
Aranjare după

PANG din Singapore
Turist în scop de afaceri
Superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în februarie 2016
o k
o k
Recenzat 14 august 2016

Young din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în august 2016
.
.
Recenzat 08 august 2016

edward din Statele Unite
Turist solitar
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Recenzat 28 iulie 2016

Kittidet din Thailanda
Turist solitar
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în iulie 2016
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Recenzat 21 iulie 2016

Julian din Regatul Unit
Cuplu
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în decembrie 2015
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Recenzat 08 iulie 2016

Tommy din Danemarca
Cuplu
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Recenzat 15 iunie 2016

Julian din Regatul Unit
Cuplu
Deluxe cu vedere la oraş
Sejur o noapte în septembrie 2015
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Recenzat 13 iunie 2016

IZATUL din Malaezia
Cuplu
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur o noapte în mai 2016
Best hospitality
I love the interior design of the hotel, everything so pretty and cute even the room is little bit small but cosy. The staff is very friendly and helpful in many ways.
Recenzat 31 mai 2016

Patrick din Elveţia
Turist în scop de afaceri
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 5 nopți în aprilie 2016
Very good, Very friendly and efficient
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Recenzat 30 aprilie 2016

Patrick din Elveţia
Turist în scop de afaceri
Cameră Superior dublă cu vedere spre lac sau fereastră
Sejur 6 nopți în aprilie 2016
Perfect
Just Perfect
Recenzat 11 aprilie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: