2015
Foarte bun 7,7
pe baza a 7987 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 7987 opinii
  • Curățenie 7,3
  • Dotări 6,9
  • Situare 8,9
  • Confort/Standard Cameră 7,5
  • Prestaţia personalului 7,5
  • Raport calitate-preț 7,5
  • Alimentaţie/Local 7,3
Aranjare după

giorgio din Italia
Călător în grup
Suită cu 1 dormitor
Sejur 2 nopți în august 2009
commento
posizione
stanza pulizia staff
La stanza era piccola e sporca il personale odioso,ogni richiesta non ti rispondevano o rispondevano male il bagno era piccolissimo e la vasca perdeva acqua il frigo non sara' stato pulito da mesi, abbiamo chiesto piu' carta igienica e non ce l'hanno data il buffet della colazione non era buono per niente. l'anno scorso c'eravamo stati ed era perfetto
Recenzat 25 august 2009
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

GOH din Malaezia
Cuplu
Suită cu 1 dormitor
Sejur 2 nopți în noiembrie 2015
Great location
The hotel room quite old, it is only location! Very great location just next to Plantinum Mall. Highly recommend for those people go for shopping. Many hawker foods and restaurants around the hotel.
Recenzat 25 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

igsana din Africa de Sud
Cuplu
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Hotel going down
Carpets were dirty . Walls need painting cupboards need revamping kitchen cupboards rotten and cleaning staff unpleasant. Service was good but state of room very bad. Would not recommend this hotel . However location for shopping excellent. Breakfast was okay not bad.
Recenzat 22 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shimhaz din Insulele Maldive
Familie cu copii mici
Sejur 7 nopți în septembrie 2016
Good location for shopping
-Reception staff helpful, -Restaurant staff not friendly, always rushing, 10am they already start preparing table setup for lunch and they also remove buffet most of the days without informing. -halal food available in the hotel -location is good, platinum and pantip mall just next door, walking distance to Central World and other Malls next to it.
Recenzat 21 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

ZHUANGLI din Singapore
Turist solitar
Sejur o noapte în noiembrie 2015
Centre of Shopping Hub
Good hotel pricing for the location. Good place to stay if you wish to save on taxi fare. The only downside is the hotel might wish to consider renovating some of the older rooms. 3rd stay with the hotel but didn't get the same nice room every time
Recenzat 21 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

jupita din Indonezia
Familie cu copii mari
Sejur 3 nopți în februarie 2016
good
good
Recenzat 20 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soh din Singapore
Călător în grup
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Superb location. Bell Porter very hardworking. Help us to call for taxi.
Breakfast is good but everyday the same. Location good. We paid so much but were given 1 king size bed and 1 extra foldable bed for 3 persons in a room. Not value for money. Everyday not enough toilet paper for us especially 3 sharing a room.
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Chow din Malaezia
Familie cu copii mari
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
location
near to malls
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wilson din Indonezia
Cuplu
Sejur o noapte în septembrie 2016
Rude staff
Prime location, but extremely rude staff. I arrived in a chartered minivan as I was carrying a lot of luggage, and they kept asking me how many people were in my party. I answered 2, which was the truth, but they kept peeking into my vehicle to make sure I wasn't hiding anyone to illegaly sneak into the room. Unbelievably poor hospitality management skills. They even questioned my driver in Thai. Presumably asking how many people were in my party. Never stay here.
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

CLEMENT din Malaezia
Călător în grup
Suită cu 1 dormitor
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
location
near to malls
Recenzat 19 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: