2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 3246 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3246 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

Chi din Hong Kong
Turiști solitari
Sejur 3 nopți în mai 2015
Good hotel
Easy to find, good location, room comfort
Nice staff in receiption count, room comfortable, good location
Recenzat 01 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Shah din Singapore
Familii cu copii mici
Sejur o noapte în mai 2015
Staycation
1st) The staff initiative and kind gesture of upgrading my room to a Club Room dur to my Wedding Anni. 2nd) The Room. 3rd) The friendly Staff.
My stay was great. Everything was wonderful. Except the swimming pool. Need a little bit of clean up. Other than that, everything was wonderful.
Recenzat 01 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

balasubramanian din Malaezia
Cupluri
Sejur o noapte în mai 2015
very good customer service. hotel is very clean
close to city
Recenzat 01 iunie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MARY din Filipine
Familii cu copii mici
Sejur o noapte în mai 2015
walking distance to major malls and tourist spots
near marina bay
Totally satisfied
Recenzat 29 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

MARY din Filipine
Familii cu copii mici
Sejur o noapte în mai 2015
near tourists attractions
friendly staff, budget-friendly
I am totally satisfied and the hotel is beyond my expectation. The rooms are big, All major malls and tourist attractions are just few minutes walk and transportation is very accessible.
Recenzat 29 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Choo din Malaezia
Turiști solitari
Sejur o noapte în mai 2015
Great Location, Just few minutes walk from MRT
Great Location, near to MRT & Bus Station
Location is in heart of city and very near to MRT and bus station at the back of the hotel. Room is spacious but its a little too dark, the hotel is actually located behind the Peninsula Shopping Center which its abit too quiet when you walk back to hotel at night from MRT station.
Recenzat 25 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Wayne din Africa de Sud
Turiști în scop de afaceri
Deluxe - Internet Gratis
Sejur 2 nopți în aprilie 2015
Impressed
Location, Staff, Food
I enjoyed my stay at the hotel, I would certainly consider this hotel on a return business trip
Recenzat 22 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Edbert din Indonezia
Turiști solitari
Sejur 4 nopți în aprilie 2015
Near to public transport
Public Transport, Reasonably Priced, Cleanliness
Recenzat 22 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Raymon din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2015
OLD HOTEL
A little old in the room interior, toilet also old and little tired, but clean and convenient
Recenzat 18 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Yew din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur 2 nopți în ianuarie 2015
Great hotel for short business stay
Great food
Recenzat 17 mai 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: