2015
Foarte bun 7,8
pe baza a 3247 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 3247 opinii
  • Curățenie 7,8
  • Dotări 6,7
  • Situare 8,6
  • Confort/Standard Cameră 7,8
  • Prestaţia personalului 7,9
  • Raport calitate-preț 7,4
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

MICHAL din Israel
Turiști solitari
Sejur 4 nopți în august 2014
Enjoy Singapore staying at this hotel
Staff everywhere.Rooms.Location
I am delighted I was their guest.If I go again to Singapore,I shall certainly book again with them.
Recenzat 29 august 2014

Ciara din Filipine
Cupluri
Sejur o noapte în august 2014
Good hotel
Room clean, good location, great wifi
Great location many nearby malls, staff not so accomodating
Recenzat 28 august 2014

Lee din Singapore
Cupluri
Sejur o noapte în august 2014
Nice stay
Comfortable accessible affordable
I like their crystal club access. Quiet environment but a little small.
Recenzat 26 august 2014

Sonia din Malaezia
Călători în grup
Sejur 4 nopți în august 2014
Repeat stay
Location, helpful concierge and staff, comfortable
This is our third stay at the hotel. We loved the location of the hotel. It is situated within 5 minutes to the City Hall MRT. It is also close to Chinatown and Bugis Junction. No fault with location. The hotel is however getting a little run down. The rooms need an update and the maintenance of equipment is a little poor eg Telephones not working and Staff was very helpful especially the Concierge. They were great
Recenzat 25 august 2014

LI din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2014
Great hotel with consistent quality
Location, staff performance and cleanliness
I like this hotel very much as the staffs are overall helpful and attentive, just feel like home. I like the natural lily flower smell when you walk into the hotel. The location is convenience for accessible to shopping arcades i.e. Raffles City. Strongly recommend to business travellers.
Recenzat 23 august 2014

Angela din Singapore
Turiști în scop de afaceri
Sejur 2 nopți în august 2014
Need to refurbish
Location, room size n svc
They need to refurbish their rooms to make it more sound proof. Staying at the club room however can hear noise from outside the hotel or room nxt to it..
Recenzat 22 august 2014

See din Brunei Darussalam
Familii cu copii mici
Sejur 4 nopți în iulie 2014
comfortable
near to MRT,Foodstall and shopping
comfortable
Recenzat 21 august 2014

Keval din Singapore
Cupluri
Sejur o noapte în aprilie 2013
quainttt
location ambience and layout
Recenzat 21 august 2014

Mathew din India
Turiști în scop de afaceri
Sejur o noapte în aprilie 2014
Just about Ok
Location
Recenzat 19 august 2014

Sam din Singapore
Cupluri
Sejur o noapte în noiembrie 2013
Near to city central, swimming pool
pool, breakfast, location
The Balinese feel of the pool stretch, it's location was convenient, and breakfast was offered even though the price we pay was already considered low.
Recenzat 19 august 2014


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: