Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 747 opinii
  • Curățenie 6,9
  • Situare 7,4
  • Confort/Standard Cameră 7,1
  • Prestaţia personalului 7,1
  • Raport calitate-preț 7,2
  • Alimentaţie/Local 6,6
Aranjare după

Joanne din Australia
Călători în grup
Superior
Sejur o noapte în mai 2013
Great value for a cheap Hotel
Price, Breakfast and staff friendliness
We had a pleasant stay. No complaints, the breakfast was good and the staff friendly and very efficient.
Recenzat 03 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Peter din Australia
Familii cu copii mici
Suită cu mic dejun
Sejur o noapte în mai 2013
Comfortable beds and excellent views from the roof
comfortabe beds view from the roof
Restaurant staff don't appear to understand English. Food was so-so with traditional thai food brought out on a bed of chips (fries) instead of rice. Large drinks menu but told that only beer and lemon juice were available. Fantastic view from the restaurant.
Recenzat 18 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Niraj din India
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur 5 nopți în februarie 2013
good
comfortable room
Recenzat 16 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Niraj din India
Turiști în scop de afaceri
Standard
Sejur 6 nopți în ianuarie 2013
good
comfort, cleanliness
everything is good except they don't give early check-in and they don't offer free wifi in room
Recenzat 16 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Surya din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Standard cu mic dejun
Sejur 4 nopți în ianuarie 2013
Good Hotel with friendly staff
Good Location, great buffet, friendly and helpful staff
Recenzat 14 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ebrahim din India
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur 4 nopți în mai 2013
This is my 10th trip in this hotel and I like it
Location, Worth for the Money, Good staff
From last 10 Trips I stay in this hotel & I always prefer because of the location, its perfect for my business
Recenzat 13 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Malcolm din Australia
Cupluri
Superior cu mic dejun
Sejur 3 nopți în mai 2013
comfortable, good location
Location, comfortable, transport
Recenzat 07 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Karol din Polonia
Călători în grup
Superior cu mic dejun
Sejur 3 nopți în martie 2013
Best place to stay in the middle of Bangkok
Price, location, room
I've slept at a few hotels in Bangkok and this has been the best. The price to quality ratio of the Grande Ville Hotel is very high. It's one of the few tall buildings in Bangkok's Chinatown, so make sure you get a room on a high floor so you can enjoy the view. The view from their top floor is amazing. This is an excellent /base of operation/ from which you can explore the palaces/temples or Chinatown itself. The hotel itself is very clean, the staff helpful and nice. Their breakfasts are yummy. I'll be sleeping here next time I'm in BKK.
Recenzat 06 mai 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Soe din Myanmar
Turiști solitari
Superior cu mic dejun
Sejur 2 nopți în aprilie 2013
Nice & clean easy to access religious place
Nice staff & very easy to check in with agoda online booking and payment. I am very happy to stay @ this hotel
First at all very easy to check in and make payment. Second very friendly staffs I am so glade for that.quiet and clean big room. Most important for me is easy access to wat phra keaw & grand place.
Recenzat 25 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

emilie din Franţa
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2013
lost in chinatown!
room clean for the price
not bad but swimming pool and fitness not included price.
Recenzat 24 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: