Fantastic 8,5
pe baza a 704 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 704 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 8,4
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Servicii 8,9
  • Raport calitate-preț 8,6
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Nakamura din Japonia
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Great Location, staff , shopping
Location,staff,breakfast
I moved to Hanoi Legacy Hotel from another hotel which was noisy and grubby. I was delighted with how clean, quiet and friendly Legacy was. Breakfast and coffee are a great bonus and the bedrooms have everything you need. Staff are all great. I would definitely recommend to a friend.
Recenzat 22 februarie 2016

Anh din Statele Unite
Familii cu copii mari
Cameră deluxe
Sejur 6 nopți în februarie 2016
Perfect location
Pretty new hotel(3 year old). Very convenient in center of Phố Bạc,walking distance to just about everything. Staff are so helpful and friendly, I traveled with my 83 yr old mother and hotel staff are very caring and super helpful. Room is very clean and tasteful furnished...deluxe room was a bit small for me, I will make sure to book a bigger room next time.
Recenzat 20 februarie 2016

Wai din Malaezia
Familii cu copii mari
Familial
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Great room,cleanliness and friendly staff
Great room,cleanliness and friendly staff
Recenzat 06 februarie 2016

Wai din Malaezia
Familii cu copii mari
Familial
Sejur 2 nopți în decembrie 2015
Location, cleanliness and friendly staff
Location, cleanliness and friendly staff
Booked family room but transferred us to nearby their sister hotel a bit far form old district.
Recenzat 06 februarie 2016

Chonnavee din Thailanda
Turiști solitari
Suită executive
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
Very Good
Service
Very Good
Recenzat 31 ianuarie 2016

sven din Suedia
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în ianuarie 2016
nice hotel
breakfast, staff, location
It was good but it is not so cheap. Nice clean rooms but nothing special. There was noise nighttime with doors slammed etc. You can hear everything from the corridor. The hotel has a nice atmosphere with good friendly staff.
Recenzat 25 ianuarie 2016

Albert din Spania
Cupluri
Cameră superior
Sejur 2 nopți în octombrie 2015
good location, nice staff
location, staff, comfort
good, would come back
Recenzat 11 ianuarie 2016

Mariko din Japonia
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Cannot fault
location, staff, breakfast
Pleasant staff, were greated well. Great choice of breakfast. Room was excellent. View from the room was also amazing. Perfect Location. Highly recommended!
Recenzat 06 ianuarie 2016

Ivan din Singapore
Călători în grup
Familial
Sejur 5 nopți în decembrie 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
The rooms are clean and big. Near to the Hoan Kiem Lake and all the shops. Staff friendly and breakfast was good
Recenzat 05 ianuarie 2016

Ivan din Singapore
Cupluri
Familial
Sejur 5 nopți în decembrie 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
Location, Friendly Staff, Clean Rooms
It was lovely. The staff ensured that we were comfortable. Airport transfer was very smooth as well
Recenzat 05 ianuarie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: