Fantastic 8,5
pe baza a 704 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 704 opinii
  • Curățenie 8,6
  • Dotări 8,4
  • Situare 9,0
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,9
  • Raport calitate-preț 8,6
  • Alimentaţie/Local 7,4
Aranjare după

Ivan din Singapore
Familii cu copii mici
Cameră deluxe
Sejur 5 nopți în decembrie 2015
A nice boutique hotel with friendly staff
The staff, the location, the room size
We enjoyed our stay in Hanoi Legacy Hotel- Hang Bac. The staff are warm and friendly and very attentive to our requests The location, while a little queer as it is on a street full of jewelers, is fantastic as it is a short walk from all the restaurants, shops and places of interest in the old quarters The rooms are a good size. Clean and the beds are huge.
Recenzat 05 ianuarie 2016

Herik din Noua Zeelandă
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Very pleasant stay at Leagcy
Tour, location, staff
Extremely friendly staff. We could use a shower even after check-out. Ms My was incredibly helpful and arranged our trips to Sapa and Halong Bay. The hotel is in a great location for exploring Hanoi and the rooms were spotlessly clean. Will come back!
Recenzat 04 ianuarie 2016

Kobuchi din Japonia
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Wonderful Legacy
staff, tour, location
Love this hotel, nice decor. Picked me up and returned me to airport, organised my HaLong Bay trip, absolutely excellent hotel. Great room, great breakfast, staff wonderful. Can't fault it :-)
Recenzat 04 ianuarie 2016

padew din Singapore
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Very happy family stay
location, staff, service
Ms My and her staff were very friendly and helpful. The hotel was in a great location, clean and catered for our exact needs. The staff recommended places to go and visit and also helped provide taxis and excursions at a good price. Would highly recommend staying at this hotel.
Recenzat 04 ianuarie 2016

Vangok din Germania
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Amazing service
service, location, tour
Amazing service and great location! Staff helped with anything we needed and very accommodating. Beautiful Sapa booking tour from Ms My.
Recenzat 04 ianuarie 2016

Dam din Vietnam
Turiști în scop de afaceri
Cameră superior
Sejur o noapte în iulie 2015
Professional staff
Right centre of old city; Luxury stuff in the hotel; charming design
I felt good when I was stay there. I had back to this hotel two times. Generally is good!
Recenzat 04 ianuarie 2016

Brian din Australia
Cupluri
Cameră superior
Sejur o noapte în august 2015
Great central hotel
Location, Front Desk Staff, Very Nice Rooms
Great Central Location, Front Desk Staff were extremely helpful, Very Nice Rooms
Recenzat 27 decembrie 2015

Handojo din Indonezia
Familii cu copii mici
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
interesting hotel
near shopping area
good
Recenzat 26 decembrie 2015

Handojo din Indonezia
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur o noapte în decembrie 2015
Okay lah
handy, near shopping area, clean
good
Recenzat 26 decembrie 2015

Anh din Vietnam
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 3 nopți în decembrie 2015
Wonderful hotel and service
Cleanliness, staffs, location
Recenzat 23 decembrie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: