Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 776 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,4
  • Situare 8,9
  • Confort/Standard Cameră 8,2
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 8,0
  • Alimentaţie/Local 6,7
Aranjare după

Somkiat din Thailanda
Cuplu
Cameră Superior cu pat queen-size, liniștită
Sejur o noapte în iulie 2015
smoking smell go inside the room
location and clean
the ventilation system is not good enough so the smoking smell can go inside the room, make me and wife feel uncomfortable.
Recenzat 23 iulie 2015

herbert din Olanda
Familie cu copii mari
Familial
Sejur o noapte în iulie 2015
Soft beds! Great location. Very friendly staff.
Soft beds! Most other hotels in this price range offer hard beds, this hotel has soft beds! NeXT to great location and friendly staff. Basic hygiene above average Vietnamese standards.
Recenzat 19 iulie 2015

Spiro din Australia
Călător în grup
Suită junior cu balcon
Sejur 2 nopți în iulie 2015
Great spot!
location, staff,
Looks like a family run hotel with nice staff. Location is great. They gave us a late check out. Breakfast wasn't anything special and some taxis couldn't find it - take a map with you to show them where it is. I would stay there again.
Recenzat 11 iulie 2015

Barree din Australia
Cuplu
Cameră Superior cu pat queen-size, liniștită
Sejur 8 nopți în septembrie 2014
Good Price
Price, location,
Our room was big and clean enough. Location good, easy walking to most things we wanted to see and taxis cheaper to outer suburbs. Breakfast was terrible and often didn't eat anything, although the guys did. Booked a trip to Sapa from their tourist desk, felt like we got ripped off paid far to much for what we got, when we tried to say we wanted to change itinerary they just wouldn't listen. Our room with a window, was a window that opened into brick shaft, so when the window was open all you could here was people in other rooms. Generally though staff were friendly and helped with all our requests. For the price and location it was a good place to stay.
Recenzat 04 iulie 2015

NGUYEN din Vietnam
Cuplu
Cameră Superior cu pat queen-size, liniștită
Sejur o noapte în iunie 2014
Ok
Ok
Recenzat 14 iunie 2015

wipawee din Thailanda
Cuplu
Cameră Superior cu pat queen-size, liniștită
Sejur o noapte în aprilie 2015
Great Hotel
location,staff,room
I enjoyed my stay here very much.very good and clean room and good location,close to the lake and night market.friendly staffs made me feel like home away from home.will come back here in near future
Recenzat 12 aprilie 2015

Margaret din Australia
Cuplu
Suită junior cu balcon
Sejur 3 nopți în aprilie 2015
good location
location , staff
Good
Recenzat 09 aprilie 2015

Hoang din Vietnam
Cuplu
Cameră deluxe liniștită
Sejur 5 nopți în martie 2015
Nomarl
high price
Recenzat 22 martie 2015

Pandit din Australia
Turist solitar
Cameră deluxe liniștită
Sejur o noapte în februarie 2015
Great
Location, Staff, Room
Amazing!
Recenzat 19 februarie 2015

Kraisorn din Thailanda
Călător în grup
Cameră deluxe liniștită
Sejur o noapte în februarie 2015
Good location ..... in city center ...
location, big room , flexible check in time.
Staff is OK ... very flexible check in time ... I did arrived by 05 in the morning. Room is available ... so they allow us to check in.
Recenzat 10 februarie 2015


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: