Fantastic 8,2
pe baza a 1039 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 1039 opinii
  • Curățenie 8,8
  • Dotări 8,3
  • Situare 8,2
  • Confort/Standard Cameră 8,5
  • Prestaţia personalului 8,6
  • Raport calitate-preț 7,8
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Cheng din Singapore
Cuplu
Deluxe Grădină
Sejur o noapte în februarie 2016
good service
good service
Recenzat 14 septembrie 2016

Nur din Singapore
Cuplu
Deluxe Grădină
Sejur o noapte în septembrie 2016
Great getaway
Went for an anniversary staycation with husband. I was expecting more than just a towel swan on bed for the surprise by hotel since hotel is 5 Star. To add on, there was bath robs in room which is rather odd. However, hotel was a perfect plc to get away from heartlands with the quiet ambience and romantic room features. Loved the outdoor balcony both in the room and at the hotel lobby. Nice plc to chill.
Recenzat 14 septembrie 2016

Yu din Singapore
Cuplu
Premium
Sejur 2 nopți în februarie 2016
away from the hustle
lovely place on fort canning away from the hustle, awesome bathtub!
Recenzat 13 septembrie 2016

Amira din Singapore
Cuplu
Premium
Sejur o noapte în septembrie 2016
Amazing!!!
staffs there are great, showed me the way up to my room, polite and friendly. Also the room is amazing, had an amazing stay.
Recenzat 12 septembrie 2016

Patricia din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în iulie 2016
Excellent
We loved our suite, the pool and the gym and how it felt secluded although it's just minutes from Orchard Road on foot. The only minus would be the tiny portions (we ordered ala carte) served at the restaurant.
Recenzat 12 septembrie 2016

HUI din Singapore
Cuplu
Premium
Sejur o noapte în septembrie 2016
Anni Staycation
The hotel room is clean and spacious. Overall we enjoyed our stay at HFC.
Recenzat 12 septembrie 2016

HERKKI din Estonia
Turist în scop de afaceri
Premium
Sejur o noapte în septembrie 2016
Very bad place to stay
There's nothing good to add. Used to be a very good hotel while ago.
Recenzat 08 septembrie 2016

Wee din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în august 2016
Staycation
Birthday staycation. Friendly staff. Surprise complimentary birthday cake with candle. Clean.
Recenzat 03 septembrie 2016

Sandy din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în mai 2016
One of the best hotel in Singaopore for Staycation
Been trying out different hotels in singapore for staycation and i would highly recommend to try out Hotel Fort Canning. The environment was good, room was special as well. Its less than 10 minutes walk to Plaza Singapura. Front desk Staff was friendly and willing to help.
Recenzat 30 august 2016

XIUZHENG din Singapore
Cuplu
Deluxe
Sejur o noapte în august 2016
Great getaway staycation
Beautiful clean place to celebrate anniversaries
Recenzat 23 august 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: