Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 3828 opinii
  • Curățenie 7,4
  • Dotări 6,6
  • Situare 8,4
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Servicii 7,3
  • Raport calitate-preț 7,3
  • Alimentaţie/Local 7,0
Aranjare după

Lim din Singapore
Turist în scop de afaceri
Suită business
Sejur 6 nopți în septembrie 2016
Clean And Nice Hotel
friendly staff and service fast. Very convenient for shopping and restaurant.
Recenzat 26 septembrie 2016

defry din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Landmark cu vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în martie 2016
nice location
its old hotel with a good location near Beijing road. it would be more comfortable if the room being remodel
Recenzat 23 septembrie 2016

defry din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Landmark cu vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în martie 2016
nice old hotel
it would be nice to remodel all the rooms
Recenzat 23 septembrie 2016

Darry din Singapore
Turist în scop de afaceri
Cameră dublă/twin Deluxe - Ofertă specială
Sejur o noapte în septembrie 2016
Small room
Room are very small
Recenzat 21 septembrie 2016

James din Hong Kong
Cuplu
Cameră Landmark cu vedere spre oraş
Sejur o noapte în septembrie 2016
Enjoyed the stay.
Rooms are clean and comfortable. Carpet can use more cleaning to rid its stains. Restaurant's prices are reasonable and its lunch and dinner are delicious.
Recenzat 16 septembrie 2016

Colleen din Canada
Cuplu
Cameră dublă/twin Deluxe - Ofertă specială
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Worthy of our second stay
We stayed for 3 nights and we are happy with our choice. We chose this hotel because of its location and that CTS buses from HK stop there. Front desk staff was friendly and efficient. Management can remind their other staff members to greet guests with a simple hello since the Landmark is a big hotel with a 4-star rating. We felt we were invisible to a few staff members who walked past us in the lobby.
Recenzat 15 septembrie 2016

ong din Singapore
Turist în scop de afaceri
Cameră Landmark cu vedere spre râu
Sejur o noapte în septembrie 2016
good food in restaurant
10 mins walk to metro, 15 mins walk to Beijing road, room have musky cigarettes smell, restaurant at level 2 is fantastic. never tried the breakfast.. overall still good
Recenzat 14 septembrie 2016

Benedict din Singapore
Cuplu
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
Decent hotel stay
No half day room charge available. Good location.
Recenzat 13 septembrie 2016

Erick din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Landmark cu vedere spre oraş
Sejur 2 nopți în iunie 2016
just ok
quite ok, locations are good
Recenzat 13 septembrie 2016

Erick din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Cameră Landmark cu vedere spre oraş
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
just ok
location, breakfast and facilites are ok!
Recenzat 13 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: