Peste medie 5,7
pe baza a 66 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Peste medie



din 66 opinii
  • Curățenie 5,5
  • Dotări 8,0
  • Situare 6,2
  • Confort/Standard Cameră 5,7
  • Prestaţia personalului 5,6
  • Raport calitate-preț 5,8
  • Alimentaţie/Local 5,4
Aranjare după

Jafri din Malaezia
Turist solitar
De Lux
Sejur 2 nopți în februarie 2013
Average.It is drive in hotel mainly for locals.
None I could recommend.Ok if you drive a car in Manila.
Not recommended if you are a tourist to Manila.Ok if stayed with hire car and moved on to drive through rest of Manila.
Recenzat 11 august 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kanghoon din Coreea de Sud
Turist în scop de afaceri
Garaj regular
Sejur o noapte în iulie 2013
dirty and dark but too much expensive
1. drive in hotel. 2. various food with cheap price. 3. room service.
1. dirty. 2. dark. 3. expensive. i do not recommend u to use this hotel.
Recenzat 08 iulie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mikael din Suedia
Turist solitar
De Lux
Sejur 3 nopți în septembrie 2012
hotel
waffles, clean, near busstop
Recenzat 08 iulie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Mohd din Singapore
Turist în scop de afaceri
De Lux
Sejur 4 nopți în februarie 2013
fantastically unorgetablef
service, food, tv
friendly and supportive staffs
Recenzat 26 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kenneth din Australia
Turist solitar
De Lux
Sejur o noapte în iunie 2013
good
location location location
Recenzat 23 iunie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

John din Filipine
Cuplu
Executive
Sejur 3 nopți în aprilie 2013
An affordable and comfortable place to stay
Friendly, inviting and accomodating
Recenzat 13 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Laarni din Filipine
Cuplu
De Lux
Sejur 2 nopți în martie 2013
welcoming staff
staff are friendly & proactive
at first wifi was not available..the odor of the room smells like somebody smoked inside..we were transfered to other with wifi only to find out the shower heater is not working so we dont have choice but to take shower with very cold water early in the morning.
Recenzat 12 martie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

steve din Noua Zeelandă
Turist în scop de afaceri
De Lux
Sejur o noapte în septembrie 2012
disgusting short time hotel
high risk are!a - mabini!!
terrible place not worth the money or risk - its a short-time hotel. I had not realised this just wanting a cheap stop-over which I now regret. if you are looking for cheap and dirty hotel where internet doesn't work and the staff are very difficult to deal with, then this is for you!! also got scammed by the local police here.. its all corruption in a bad area of manila
Recenzat 27 februarie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

manuel din Filipine
Cuplu
De Lux
Sejur o noapte în februarie 2013
great location but still needs improvement
near various points of interest in manila
the room we booked was small and had only basic amenities. linens, pillows and bedsheet are almost worn out. the toilet needs further cleaning. services are not prompt. over-all, they need improvement
Recenzat 14 februarie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Bill din Statele Unite
Călător în grup
Executive
Sejur o noapte în august 2012
Read....
Read....
Here we go: as the title says: Rude. This place is so Rude, They Called and beat on my door at 5:30 AM in the morning demanding payment repetitively (it was paid) they don't get. Same thing the following day. Every time you leave the Campus there, (same thing every time; all the security guards come around you and demand payment, you tell them its paid for, then you show them the voucher, and they ALL look at it like idiots for about ten to fifteen minutes they say its OK to go. same thing the following day. No sorry Sir, no, thank you Sir. that's just the short of it, this place is creepy. And I refer this place to a "Campus," It's like some kind of ex-prison or something; strange place. I cannot recommend not going here enough. They are totally clueless how the hospitality business works.
Recenzat 14 noiembrie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: