Fantastic 8,7
pe baza a 45 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 45 opinii
  • Curățenie 9,1
  • Dotări 8,4
  • Situare 9,4
  • Confort/Standard Cameră 8,8
  • Servicii 8,8
  • Raport calitate-preț 8,4
  • Alimentaţie/Local 8,1
Aranjare după

MOHAMMAD din Emiratele Arabe Unite
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în aprilie 2013
Will come back again
Staff, service, location
Recenzat 21 aprilie 2013
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Stephen din Noua Zeelandă
Cupluri
Standard
Sejur o noapte în septembrie 2012
Quality hotel in the heart of Dresden
Service
We really appreciated the friendly welcome, the upgrade, and the great ambience of the hotel
Recenzat 11 septembrie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

KENJI din Statele Unite
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în august 2012
The location was great.
The food at "Intermezzo" was very good.
they gave us an offer to upgrade the room to delux twin with better view with euro extra per night, which was nice.
Recenzat 16 august 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Clem din Olanda
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în iunie 2012
Great location, small room (425)
perfect service, excellent breakfast, nice ambience
we have stayed here before and had a standard room on the first floor, very high ceilings, very spacy . that room was much nicer than the room we had now as room 425 was on the top floor, ceiling was quite low and under the roof. what can we do to get a better standard room next time? the hotel was quite full, but we booked well ahead, so there was no reason to get this room. some travelagents offer a combination opera and room for a very good price. can you do that as well?
Recenzat 26 iunie 2012
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

glicia din Brazilia
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în octombrie 2011
Very good hotel. excelent location
inside historic town
the best htel of the city. location excellent and service very good
Recenzat 07 noiembrie 2011
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Lise din Statele Unite
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în iunie 2011
Fine hotel and well located
Despite the room being on the 4th floor with only a small window, the room was large and comfortable. The bathroom and closets were very large and well appointed. The people in the hotel were helpful also.
They offered to deliver a newspaper to our door if requested and it did not show up at all.
Recenzat 28 iunie 2011
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Oleksandr din Ucraina
Cupluri
Deluxe
Sejur o noapte în februarie 2015
super hotel
Hat uns sehr gefallen
Recenzat 20 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Thomas din Elveţia
Turiști solitari
Standard
Sejur o noapte în mai 2016
Alles sehr schön und gepflegt
Wellnessbereich nicht auf dem neusten Stand...
Recenzat 17 mai 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Jan din Germania
Cupluri
Standard
Sejur 2 nopți în februarie 2015
Sehr schönes Hotel in guter Lage
Hotel mit Flair
wir waren sehr zufrieden mit dem Aufenthalt.
Recenzat 17 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Alexander din Germania
Familii cu copii mici
Deluxe
Sejur o noapte în octombrie 2015
Top Lage, entspricht den Erwartungen voll
Zentrale Lage, Super Frühstück, freundliches Personal
Durch späte Buchung über Agoda haben wir einen sehr guten Preis bekommen und wurden nicht enttäuscht. Das Hotel hat zwar nicht den Charme eines Top-Familiengeführten Hotels - man merkt schon, dass man in einer "Kette" ist, aber ansonsten waren wir voll zufrieden.
Recenzat 26 octombrie 2015
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: