Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 751 opinii
  • Curățenie 7,7
  • Dotări 7,0
  • Situare 8,9
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Servicii 7,5
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 6,5
Aranjare după

JIRAWUT din Thailanda
Turist în scop de afaceri
Pat în dormitor mixt cu 4 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
.
.
Recenzat 28 iulie 2016

LIM din Malaezia
Turist solitar
Cămin mixt
Sejur o noapte în iulie 2016
Stay
Nice for rest
Recenzat 28 iulie 2016

parnjit din Thailanda
Turist solitar
Duplă standard
Sejur o noapte în iulie 2016
Close to train station
Close to MRT and train station.
Recenzat 23 iulie 2016

Tom din Suedia
Familie cu copii mici
Deluxe cu pat dublu
Sejur o noapte în iulie 2016
Good place to sleep before catching an early train
Nice staff and cafeteria. Our room was ok considering the price, it looked relatively new. A short walk to Hua Lompong which is the reason why we stayed here and why most would do I guess.
Recenzat 19 iulie 2016

Paul din Belgia
Turist solitar
Pat în dormitor mixt cu 4 paturi
Sejur o noapte în iulie 2016
Quite good service, even arriving late at night.
To be open 24/7 is really a very good option.
Recenzat 18 iulie 2016

Nasser din Arabia Saudită
Turist solitar
Deluxe cu pat dublu
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Location 👍
Good for quick 2-3 days stay
Recenzat 16 iulie 2016

WOOI din Malaezia
Călător în grup
Sejur 2 nopți în iunie 2016
WORTH
clean room, comfortable bed, helpful staff and only 10 min walk to china town, worth for what i paid !
Recenzat 05 iulie 2016

Ling din Filipine
Turist solitar
Cămin mixt
Sejur o noapte în decembrie 2015
Clean and Central Location
Nice staff Clean and easy access to train station to domestic airport Few steps away from the subway stop linking International airport Good WIFI
Recenzat 05 iulie 2016

Susanna din Olanda
Cuplu
Deluxe cu pat dublu
Sejur o noapte în iunie 2016
Clean and fresh, friendly staff
We stayed one night at @Hualamphong hostel on our way from Bangkok to Chiang Mai. Staff were friendly and the room was incredibly clean and fresh. The restaurant downstairs has a nice and calm atmosphere, and serves lovely freshly made smoothies and coffees (as well as food that we didn't try much of - but what we tried was fine, mich better than your run of the mill hostel fare). The location is good if you want to explore Chinatown and the Yaowarat walking street market, although it's on a very crowded intersection that can be a bit overwhelming when you've just arrived in Bangkok. If you are planning on getting a train to Chiang Mai, @Hualamphong is ideal, as it's across the street from Hua Lamphong station.
Recenzat 02 iulie 2016

Kitt din Malaezia
Cuplu
Duplă standard
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Ok
Ok
Recenzat 26 iunie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: