Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 2848 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 6,7
  • Situare 9,1
  • Confort/Standard Cameră 7,6
  • Servicii 7,4
  • Raport calitate-preț 7,9
  • Alimentaţie/Local 6,6
Aranjare după

eliran din Israel
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 3 nopți în aprilie 2016
value for money, ok ( not more )
pretty good and value for money. nice size of room. no air conditioner at the lobby! you want to die... general no have complains ..
Recenzat 03 septembrie 2016

Wuttipun din Thailanda
Călători în grup
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Clean, Quiet and Good Location
I worth the money we paid for. Clear room, quiet and staff was friendly. We did not pay for breakfast but what we had seen, would recommend eat out. Pillow and Bed were clean and comfortable enough. Definitely will comeback to this hotel next time.
Recenzat 01 septembrie 2016

Sopa din Thailanda
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur o noapte în iunie 2016
Good location
Good value, good location
Recenzat 30 august 2016

Tharnarwhee din Statele Unite
Cupluri
Cameră superior
Sejur 2 nopți în august 2016
Staff not not professional and don't pay attention with clients.
Something broken and air condition is too lound.
Recenzat 21 august 2016

CHI din Singapore
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Ideal for 1st time visitors to CM
Didn't explore the facilities so maybe the 2 star is a little unfair. Great location , middle of everything tourist. Walking distance to everything you need. A little too convenient if you know what I mean.
Recenzat 21 iulie 2016

Nithiporn din Thailanda
Călători în grup
Cameră superior
Sejur o noapte în iulie 2016
Good location
The hotel is located near night bazaar about 10 minutes walk.
Recenzat 20 iulie 2016

Maurice din Statele Unite
Turiști solitari
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în iulie 2016
on the road
Not what I expected. More like a Hostel
Recenzat 20 iulie 2016

Wan din Hong Kong
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Value for money
Very convinient to everywhere & night market! Clean with reasonable price.
Recenzat 10 iulie 2016

Kate din Statele Unite
Călători în grup
Cameră superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Very Clean and Good Location
For the price you are paying.. it is quite nice. It was very clean, great location, and everything it said it would be. No major complaints.
Recenzat 08 iulie 2016

Ramona din Elveţia
Turiști solitari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în iulie 2016
Noisy in the morning
We didn't like our stay at the Imm Hotel because from 6.30 a.m. there were children as well as men shouting around in the aisle and at the buffet. Since it all is organised in a big room there's much hall. The room was clean and okay. Not to much inventory but the bed was comfortable. The staff offered a room a floor higher but we prefferef to change the hotel.
Recenzat 05 iulie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: