Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 240 opinii
  • Curățenie 8,3
  • Dotări 7,3
  • Situare 7,5
  • Confort/Standard Cameră 8,1
  • Prestaţia personalului 8,5
  • Raport calitate-preț 8,5
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

Widianto din Indonezia
Familii cu copii mici
Cameră ION
Sejur 3 nopți în iulie 2015
Good Hotel
Clean, good location, and good facilities.
Recenzat 06 aprilie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Adiguna din Indonezia
Familii cu copii mici
Cameră ION
Sejur o noapte în iulie 2015
good hotel
good hotel. aircon bit not cold
Recenzat 14 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Sharleen din Filipine
Călători în grup
Cameră sky
Sejur 2 nopți în februarie 2016
Ion satisfied our stay in Bali!
Definitely recommendable, Ion has a comfy rooms with pool, friendly and accommodating staffs, and buffet breakfast so you don't need to think of what and where to eat when you wake up!
The staffs/employees are very helpful and accommodating. They helped us on our luggage, as well as helped us on our tour since we don't have any clear itinerary. The rooms are clean and comfy, with big bed. The pool is nice as well.
Recenzat 03 martie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

eddy din Indonezia
Cupluri
Cameră sky
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
definitely will stay here again
location is ok, quiet room, helpful staff, spacious & colorful design inside room, and the breakfast is nice
Recenzat 25 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Amanda din Australia
Turiști în scop de afaceri
Cameră ION
Sejur 5 nopți în februarie 2016
Great value for money. Clean and comfortable
I stayed here while on a course in Nua Dua. The staff were great and the rooms were clean and comfortable. I didn't include breakfast, however there looked to be alot of choice at the buffet.
Recenzat 18 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

James din Indonezia
Familii cu copii mici
Cameră ION
Sejur 4 nopți în iunie 2015
Near to water sports activities.
This is a small average hotel in tanjung benoa. A good value for long stay. Have to wait long enough when order meal at the restaurant.
Recenzat 09 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kasama din Thailanda
Călători în grup
Cameră ION
Sejur o noapte în septembrie 2015
Small hotel near the beach
The room and facilities are nice and clean. Worth the price. the rooftop bar is good but dry. Can be better.
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kasama din Thailanda
Călători în grup
Cameră sky
Sejur o noapte în septembrie 2015
Good hotel near the beach
We booked the sea view room but we got the room in another side. Luckily the staff changed the room for us. The room is nice but a lil bit smell of cigarette.
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kasama din Thailanda
Călători în grup
Cameră ION
Sejur o noapte în septembrie 2015
Budget hotel in prime area
The location is good, 3 mins walk to the beach. The room is cozy and clean.
Recenzat 02 februarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Ahmad din Indonezia
Călători în grup
Cameră sky
Sejur 3 nopți în ianuarie 2016
The best staff i've had on this holiday.
The Staff, The Room, The Pool
Recenzat 12 ianuarie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: