Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 39 opinii
  • Curățenie 7,2
  • Dotări 5,8
  • Situare 7,2
  • Confort/Standard Cameră 6,8
  • Prestaţia personalului 6,9
  • Raport calitate-preț 6,6
  • Alimentaţie/Local 5,7
Aranjare după

Wu din Singapore
Turist solitar
Deluxe
Sejur 4 nopți în octombrie 2015
Nice hotel
Nice hotel worth staying
Recenzat 26 iunie 2016

Anurax din Singapore
Cuplu
Superior
Sejur o noapte în iunie 2016
Nice place
Nice place
Recenzat 05 iunie 2016

Teou din Singapore
Turist în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în mai 2016
nice location and friendly staff
Good location and convenient and close to good eating and drinking places
Recenzat 01 iunie 2016

Peter din Noua Zeelandă
Turist solitar
Superior
Sejur 2 nopți în mai 2016
Good location
Good value for Singapore.
Recenzat 09 mai 2016

Tenggar din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în aprilie 2016
Wifi not work to my conputer
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Recenzat 25 aprilie 2016

Stephen din Regatul Unit
Turist în scop de afaceri
Sejur 2 nopți în martie 2016
Value for money, but small room.
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Recenzat 01 aprilie 2016

ferdinand din Indonezia
Turist în scop de afaceri
Sejur o noapte în martie 2016
Basic room
Price
The hotel room was small, the breakfast is not good
Recenzat 23 martie 2016

Michelle din Singapore
Cuplu
Superior
Sejur o noapte în octombrie 2015
Poor communication with guests
Took me awhile to write this post..there was going to be a temporary cut off of water and I wasn't informed. When I called the front desk, they went "oh, we didn't inform u?"..next thing I know, they slipped a paper under my door as a an "official notice"..too late isn't it?
Recenzat 14 martie 2016

Fellya din Indonezia
Călător în grup
Superior
Sejur o noapte în martie 2016
Good price, good location and nice staffs
Clean, near SGH, affordable price
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Recenzat 09 martie 2016

HUNG din Hong Kong
Turist solitar
Superior
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Acceptable
Convenience
Recenzat 06 martie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: