2015
Foarte bun 7,9
pe baza a 1714 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Foarte bun



din 1714 opinii
  • Curățenie 8,0
  • Dotări 7,9
  • Situare 7,8
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,0
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

GEONSOO din Coreea de Sud
Familie cu copii mici
Deluxe (Run of House)
Sejur 4 nopți în iulie 2016
good
Good
Recenzat 09 iulie 2016

Zennen din Filipine
Familie cu copii mici
Premier Deluxe
Sejur 2 nopți în iunie 2016
Excellent Stay
We have enjoyed our stay. The place is very clean and the staff are accommodating and friendly.There are 3 clean swimming pools for kids and adults.The view from the beach is awesome.
Recenzat 08 iulie 2016

Jingdong din China
Turist solitar
Suită
Sejur o noapte în iulie 2016
Pleasant Stay in this resort
Located near airport, great food with a lot of choices...many activities with nice beach...
Recenzat 07 iulie 2016

EUNJUNG din Coreea de Sud
Cuplu
Suită
Sejur o noapte în iulie 2016
Not bad!!
Artificial beach is not bad!
Recenzat 07 iulie 2016

Paul din Statele Unite
Turist solitar
Premier Deluxe
Sejur 3 nopți în iulie 2016
Bluewater Maribago
Staff was very friendly. There were plenty of activities to keep you busy. The food was very good, and there lots of options. i would stay there again
Recenzat 06 iulie 2016

Charles din Filipine
Turist solitar
Suită cu spa Amuma
Sejur o noapte în iunie 2016
OUTDATED
Rooms are utterly outdated. Needs refurbishing. Value for money? Better seek it elsewhere.
Recenzat 30 iunie 2016

Magnus din Suedia
Cuplu
Suită
Sejur 4 nopți în mai 2016
Excellent
Very nice and relaxing
Recenzat 15 iunie 2016

Jason din Noua Zeelandă
Turist în scop de afaceri
Deluxe (Run of House)
Sejur 2 nopți în mai 2016
3rd time and would go again
I love this resort. I like the village feel and spread out nature of the facilities. Could do with a better gym but other than that no complaints
Recenzat 26 mai 2016

Natasia din Malaezia
Familie cu copii mari
Suită
Sejur 2 nopți în mai 2016
The people make the place
Expect to receive a warm welcome. At every inch of the hotel, the staff were politely greeting us and accommodating our every need. The beach is nice and clean. No stones so u can expect to have a nice swim. There are also 3 swimming pools to choose from. Understandably, the pool isnt always the cleanest because leaves are just constantly falling into it! It didnt bother me much. Another thing to bear in mind, this resort is approx 25 years. So the decor is a tad outdated. Dark wood and orange dim lights make the rooms a little dull. However, given that I was spending most of my time outdoors this didnt bother me at all. And finally -- huge credits to the kitchen staff. Had the best spaghetti polpette here and the breakfast spread was amazing. Food was delicious!
Recenzat 20 mai 2016

YUKO din Japonia
Familie cu copii mici
Deluxe (Run of House)
Sejur 4 nopți în martie 2016
Relax to the max!
Good food, great ambiance with very accommodating and friendly staff coupled with enough facilities and activities to keep even the kids occupied.
Recenzat 17 mai 2016


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Eu nu voi sta la hotel. Efectuez această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: