Fantastic 8,2
pe baza a 6091 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 6091 opinii
  • Curățenie 8,4
  • Dotări 8,0
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Prestaţia personalului 8,2
  • Raport calitate-preț 7,7
  • Alimentaţie/Local 7,6
Aranjare după

Preeyanuth din Thailanda
Călător în grup
Executive deluxe
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
CHCK IN STAFF
The check-in staff, name Don, had a very attitude during checkin process.
Recenzat 16 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Preeyanuth din Thailanda
Călător în grup
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
SLOW CHECKIN PROCESS
Everything was perfect except the staff at checkin counter
Recenzat 16 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Heidi din Noua Zeelandă
Familie cu copii mici
Cameră dublă deluxe - Ofertă specială
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Nice atmosphere, poor communication
In the words of my daughter as we waited about half an hour to get checked in "this hotel gets five stars for fancyness but two stars for speed". Once we did get checked in we could only access one of our rooms at 5pm, and even that took a lot of chasing. The hotel was full but still, I left feeling a bit uncared for - just a number in a queue.
Recenzat 16 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Han din Singapore
Turist solitar
Dublă sau Twin Deluxe Executive
Sejur o noapte în septembrie 2016
-
-
Recenzat 15 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Muhammad din Singapore
Familie cu copii mici
Premier dublu sau cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Recenzat 15 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

LAI din Malaezia
Turist în scop de afaceri
Ofertă specială - Cameră dublă Premier
Sejur o noapte în septembrie 2016
excellent at all
free to upgrade room.
Recenzat 15 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

chris din Australia
Cuplu
Cameră deluxe
Sejur 5 nopți în septembrie 2016
Great
Great time had here. The staff were brilliant, especially Crone he was so pleasant. Restaurants were a bit pricey but convenient. Location was central to everything worth seeing and Close to public transport. Rooms were a good size and tidy.
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

alok din India
Turist în scop de afaceri
Premier
Sejur 8 nopți în septembrie 2016
Excellent hotel for Business travelers
Great location, we'll connect by transport options, lots of shopping & food options around.
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Paul din Australia
Cuplu
Cameră deluxe
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good location
Good location not too far from Marina Bay, you can walk through the shopping center attached. Taxi to Orchard Road and Clark Quay areas under $10 aud and plenty at the hotel. Would stay there again.
Recenzat 14 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Patricia din Singapore
Cuplu
Cameră deluxe
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
One of my favourite hotels in SG
We had stayed at the Deluxe and Premier rooms and they were both excellent with comfy beds and bathtubs that fit two easily. The pool and gym are clean and of adequate size, and we can't wait for our next staycation.
Recenzat 13 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectați programul dvs. de loialitate

În partea de sus a paginii, efectuați clic pe PointsMAX și veți vizualiza cele mai populare companii aeriene și programe de loialitate din care puteți alege.

2

Alegeți o cameră cu puncte

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Câștigați până la 4900 puncte

Fiecare cameră eligibilă vă va arăta punctele pe care le veți câștiga cu rezervarea.

3

Conectați-vă și câștigați puncte!

  • ID Membru Program
  • Nu mă voi caza în niciuna din camerele acestei rezervări. Fac această rezervare pentru altcineva.

Completați-vă ID-ul de membru din programul dvs. selectat în timpul rezervării. Veți câștiga numărul de puncte prezentat la rezervare după ce veți fi efectuat check-out. Este atât de simplu!

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: