Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Bun



din 863 opinii
  • Curățenie 6,9
  • Dotări 5,9
  • Situare 8,0
  • Confort/Standard Cameră 7,4
  • Servicii 7,1
  • Raport calitate-preț 7,1
  • Alimentaţie/Local 6,9
Aranjare după

Wong din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră standard
Sejur o noapte în septembrie 2016
Old and bad facility
The bed so old and bath room so unfriendly. Not worth the value. Only can award with 2 or 2.5 star. Only one word can describe is BAD
Recenzat 09 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Kamarulamir din Malaezia
Turiști solitari
Cameră standard
Sejur o noapte în august 2016
Good location. Good services
Clean room. Good services.
Recenzat 07 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Muhammad din Malaezia
Turiști solitari
Cameră standard
Sejur o noapte în septembrie 2016
In renovation. Wanted to go to sauna but scary to go 8th floor
Classy and enchanted hotel
Recenzat 04 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Danny din Malaezia
Familii cu copii mari
Cameră superior
Sejur 2 nopți în iunie 2016
OK
Not so good. Need improvment
Recenzat 02 septembrie 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

AWANG din Malaezia
Familii cu copii mici
Cameră standard
Sejur o noapte în decembrie 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Recenzat 31 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

junita din Malaezia
Călători în grup
Apartament cu 3 dormitoare
Sejur 2 nopți în august 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Recenzat 30 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

Nazri din Malaezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră standard dublă sau cu 2 paturi
Sejur o noapte în august 2016
Not good
I dont like
Recenzat 28 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

SHAMROSLEE din Malaezia
Călători în grup
Apartament cu 3 dormitoare
Sejur 2 nopți în august 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Recenzat 24 august 2016
Un turist a găsit utilă această recenzie. Dar dumneavoastră?

WIDAWATIE din Malaezia
Călători în grup
Cameră standard
Sejur o noapte în august 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Recenzat 21 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?

George din Indonezia
Turiști în scop de afaceri
Cameră standard
Sejur o noapte în august 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Recenzat 20 august 2016
Dumneavoastră ați găsit utilă această recenzie?


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: