Millennium Resort Patong Phuket
Millennium Resort Patong Phuket
Vizualizați toate cele 35 fotografii
Superior - Pat Millennium Resort Patong Phuket
Superior - Pat
Vizualizați toate cele 35 fotografii
Hol Millennium Resort Patong Phuket
Hol
Vizualizați toate cele 35 fotografii
Hol Millennium Resort Patong Phuket
Hol
Vizualizați toate cele 35 fotografii
Piscină Millennium Resort Patong Phuket
Piscină
Vizualizați toate cele 35 fotografii
PE HARTĂ Millennium Resort Patong Phuket
PE HARTĂ
Excepțional
Locație
9,2
Vizualizați toate cele 35 fotografii Millennium Resort Patong Phuket
Vizualizați toate cele 35 fotografii
Înlăturat de la Favorite
2018

Millennium Resort Patong Phuket

Locație excepțională
Vedeți ce se află prin zonă
Fantastic
Bazat pe 6079 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
8,3
/
10
Fantastic confort și calitate cameră
8,4
Ați recomanda unui prieten 84%?
Raport calitate-preț7,9
Distanță de centrul orașului15 km
Cotație locație9,2
Cel mai apropiat aeroportAeroportul internaţional Phuket (HKT)
Distanță de aeroport23,9 km
  • Transfer aeroport

  • 450 m de la plajă

  • schimb valutar

  • Inima orașului

Opțiuni cameră
8,4
Excelent
Confort & calitate cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Rezervat de 14 ori în ultimele 24 ore | 7 călători se uită la acest loc de cazare chiar acum
Superior
Superior
...
  • Mărime cameră: 35 m²/377 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe
Deluxe
...
  • Mărime cameră: 42 m²/452 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 2 paturi single sau 1 pat k...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cabana cu acces la piscină (Cabana Pool Access)
Cabana cu acces la piscină (Cabana Pool Access)
...
  • Mărime cameră: 45 m²/484 ft...
  • Vedere: Piscină
  • 2 paturi single sau 1 pat k...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Suită junior (Junior Suite)
Suită junior (Junior Suite)
...
  • Mărime cameră: 65 m²/700 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Suită executive (Executive Suite)
Suită executive (Executive Suite)
...
  • Mărime cameră: 70 m²/753 ft...
  • Vedere: Oraș
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe grand (Grand Deluxe)
Deluxe grand (Grand Deluxe)
...
  • Mărime cameră: 42 m²/452 ft...
  • Vedere: Piscină
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cabana cu pat twin (Cabana Twin Bed)
Cabana cu pat twin (Cabana Twin Bed)
...
  • Mărime cameră: 45 m²/484 ft...
  • balcon/terasă
  • 2 paturi single
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră dublă sau twin standard (Double Or Twin Standard)
Cameră dublă sau twin standard (Double Or Twin Standard)
...
  • fumatul permis
  • cadă de baie
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Double Pool
Double Pool
...
    Introdu-ți datele și vezi prețurile
    Grand Deluxe Room (King Bed) ( No Breakfast )
    Grand Deluxe Room (King Bed) ( No Breakfast )
    ...
      Introdu-ți datele și vezi prețurile
      Aveți o întrebare pentru Millennium Resort Patong Phuket?
      Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

      Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

      Înscrieţi-vă acum
      Mai multe despre Millennium Resort Patong Phuket

      Mai multe despre Millennium Resort Patong Phuket

      Prezentare generală

      Arată mai mult

      Distanțe și lucruri esențiale

      Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
      Afişarea mai puţinor

      Ce se oferă

      Afişarea mai puţinor

      Ce se află prin zonă

      Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
      Arată mai mult

      Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

      Afişarea mai puţinor

      Câteva date folositoare

      Arată mai mult

      Comentarii recente ale clienţilor

      Recenzii Agoda (6079)Recenzii Booking.com (912)
      8,3
      /
      10
      Curățenie8,4
      Dotări7,9
      Situare9,2
      Confort și calitate cameră8,4
      Servicii8,2
      Raport calitate-preț7,9
      Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
      Filtrare comentarii oaspeți după:
      Limbă
      English
      简体中文
      日本語
      한국어
      mai mult
      Tip cameră
      Superior
      Cabana cu acces la piscină
      Deluxe
      Suită executive
      mai mult
      Afișare 5231 comentarii de la oaspeți verificați
      12345
      8,0
      Fantastic
      CRIN din România
      Turist solitar
      Superior
      Sejur 5 nopți în septembrie 2013
      superb”
      curatenie ,design, comfort
      un sejur incantator cu conditii foarte bune si distractie multa
      Recenzat 18 octombrie 2013
      8,0
      Fantastic
      SU din China
      Familie cu copii mici
      Superior
      Sejur o noapte în august 2014
      地理位置绝佳的酒店 ”
      地理位置 服务 餐饮
      地理位置绝佳
      Recenzat 29 decembrie 2014
      8,0
      Fantastic
      Sandra din Elveţia
      Cuplu
      Deluxe grand
      Sejur 7 nopți în octombrie 2014
      Tutto a portata di piedi”
      Posizione, comfort stanze, piscina
      Recenzat 04 noiembrie 2014
      4,7
      giuseppe din Italia
      Turist solitar
      Superior
      Sejur 5 nopți în ianuarie 2013
      molto scortesi nel servizio”
      non mi e' piaciuto per niente
      la posizione e' buona per chi ama la vita notturna , non mi e' piaciuto perche' praticamente e' situato sopra un centro commerciale. Mi riferisco al numero due.
      Recenzat 29 ianuarie 2013
      9,7
      Excepțional
      Ida din Italia
      Cuplu
      Superior
      Sejur 4 nopți în aprilie 2011
      Hotel molto lussuoso, camere spaziose.”
      a 3 minuti dalla spiaggia e nel fulcro di patong, comodo a tutto. colazione fantastica e molto varia.
      hotel centrale, pulitissimo, personale gentile, dall'albergo si accede al centro commerciale più grande di phuket dove si può cenare scegliendo un ristirantino carino a prezzi modici. piscina e palestra ben attrezzate. parcheggio scooter gratuito davanti all'albergo. unica pecca internet a pagamento. consiglio a tutti questo posto, rapporto qualità prezzo molto buono.
      Recenzat 20 aprilie 2011
      9,3
      Excepțional
      Fabio din Italia
      Cuplu
      Superior
      Sejur 5 nopți în decembrie 2009
      Ottima qualita' prezzo, bella camera standard”
      siamo stati al beach side, camera molto carina vicino alla piscina. l'hotel e' grande e accogliente, a due passi dai divertimenti di Patong senza pero' sentire mai rumore.
      c'era sempra un odore poco gradevole al piano terra, credo dipenda dall'acqua locale..
      Recenzat 21 decembrie 2009
      8,7
      Fantastic
      Nunzio din Italia
      Cuplu
      Deluxe
      Sejur 4 nopți în noiembrie 2009
      soddisfacente”
      molto vicino al centro della vita notturna ed allo stesso tempo fuori dal caos, almeno il lake side dell'hotel che è un po piu lontano rispetto al beach. non lo ritengo un vero e proprio 5 stelle, ma lo è poco meno, personale gentile . non abbiamo avuto problemi nel bagno , per come avevo letto in alcune recensioni di altri. l'hotel è relativamente nuovo
      non utilizzare stanze all'ultimo pioano sotto terrazzo..una sera l'aria condizionata non ha funzionato bene e siamo morti di caldo. molto lontano dalla spiaggia
      collegato al centro commerciale , molto bello e ben fornito di tutto ..potrete fare shopping in tranquillità ed utilizzare anche i ristoranti che sono molto ben curati e puliti
      Recenzat 01 decembrie 2009
      8,3
      Fantastic
      emil din Franţa
      Cuplu
      Superior
      Sejur 6 nopți în noiembrie 2009
      Millennium Resort ”
      un hotel molto pulito con un personale sociabile
      restaorante
      il hotel Millennium Resort e situato a poca distanza da tutto che la citta po ofrire -situato a pocha distanza de la spiagia e centro citta-personale molto amiabile -pulizia de le stanze exceptionale . recomando questo hotel a tutti ma sopratutto a le copie il restaorante po fare un eforto sur la scelta e il prezo
      Recenzat 27 noiembrie 2009
      8,3
      Fantastic
      Beatrice din Italia
      Turist solitar
      Superior
      Sejur 2 nopți în august 2009
      zona perfetta”
      colazione ottima relax in piscina e centro commerciale praticamente dentro l'hotel
      il ceck in piu' lento e scrupoloso che mai. la spiaggia e' a 10 min a piedi ma passando da una via piena di negozi quindi piacevole
      Albergo molto curato, pulito e moderno, quasi il primo vero ed effettivo hotel a cinque stelle incontrato in thailandia. servizio curzti, posizioneottima per shopping e sera ma un po' meno per la spiaggia, ma dovrebbe esserci anche una navetta ma comunque e' piacevole anche farla a piedi tra i negozietti e mercati. prezzi troppo troppo elevati dentro l'hotel e internet non in camera se non a pagamento e' una follia!!!!
      Recenzat 19 octombrie 2009
      9,7
      Excepțional
      francesco din Italia
      Călător în grup
      Sejur o noapte în septembrie 2009
      Great millenium”
      Ottimo albergo camere impeccabili,colazione fantastica,ottimo staff zona assolutamente ottimaaaaa!La piscina non profonda 120cm,ma elegantissima nel suo design,insomma,ho speso poco a camera doppia,per avere un ottimo ed elevato standard!
      Se devo trovare qualcosa contro la vasca da bagno non e' il massimo,cola un po' l'acqua...ma accettabile!
      Recenzat 17 septembrie 2009
      10,0
      Excepțional
      emanuele din Italia
      Cuplu
      Superior
      Sejur 4 nopți în august 2009
      indimenticabile”
      non saprei è inimmaginabile la cura i dettagli e la bellezza e pulizia di questo resort
      niente!!!!!
      qualcosa di meraviglioso un hotel degno di un 5 stelle,una colazione davvero insuperabile
      Recenzat 03 septembrie 2009
      9,7
      Excepțional
      edoardo din Italia
      Călător în grup
      Sejur o noapte în august 2009
      ottimo”
      classe
      niente
      Recenzat 17 august 2009
      9,2
      Excepțional
      Ralph din Thailanda
      Turist solitar
      Superior
      Sejur 3 nopți în octombrie 2018
      Great staff”
      Breakfast excellent. Salted butter at last.
      Recenzat 19 octombrie 2018
      9,2
      Excepțional
      WONG din Malaezia
      Călător în grup
      Superior
      Sejur 2 nopți în octombrie 2018
      Excepțional”
      Only problem is car park. If u are staying in beachside wing,need to walk far to car park which is near to lakeside wing.
      Recenzat 18 octombrie 2018
      Dear Wong, Thank you for your feedback. We would like assure that the interest and well-being of every guest is our priority. Our commitment to delivering quality service standards remain at all times. Kind regards, The Management
      Răspuns 19 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      9,2
      Excepțional
      Tsan din Hong Kong
      Cuplu
      Deluxe grand
      Sejur 2 nopți în octombrie 2018
      A nice hotel”
      I stay in grand deluxe room for 2 nights. Pros: Excellent location and easy access to everywhere. Very nice and pleasant staffs. Large swimming pool with clean water. Cons: sound isulation between rooms should be improve, I can hear clearly of music played in the next room until 12am.
      Recenzat 16 octombrie 2018
      Dear Tsan, Thank you for sharing your feedback. We are delighted that you had enjoyed your stay with us. Your feedback has been very helpful and has enabled us to review our processes in order to deliver quality service standards at all times. We look forward to your return visit soon. Kind regards The Management
      Răspuns 17 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      8,4
      Fantastic
      KIONG din Singapore
      Cuplu
      Superior
      Sejur 4 nopți în octombrie 2018
      Happy stay ”
      Breakfast are nice and good location, but hotel corridor and lifts look abit old. . .
      Recenzat 16 octombrie 2018
      Dear Kiong, Thank you for your feedback. We would like assure that the interest and well-being of every guest is our priority. Our commitment to delivering quality service standards remain at all times. Kind regards, The Management
      Răspuns 17 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      8,8
      Fantastic
      CHAN din Malaezia
      Cuplu
      Superior
      Sejur 4 nopți în octombrie 2018
      Convenient to Patong center, clean, staff ok.”
      Hotel provide tut tut to transfer between 2 hotel tower. Near to Bangla street and shopping center around. Room is clean, staff friendly.
      Recenzat 14 octombrie 2018
      Dear Chant, Thank you for sharing your feedback. We are delighted that you had enjoyed your stay with us. Your appreciation will be shared with our team members, which will be of great encouragement, as we continue to strive towards service levels which our guests will come away with positive impressions. We look forward to welcoming you back soon Kind regards, The Management
      Răspuns 16 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      6,0
      Husam
      Călător în grup
      Superior
      Sejur 7 nopți în septembrie 2018
      Not as expected ”
      The photos at the website totally different than what I sow, as they have sent us to different building with totally different facilities. The hotel requested for 1500 BTH per gust coming to my room which is not logec at all. The location was very good as everything you need are around you.
      Recenzat 30 septembrie 2018
      Dear Husam, We appreciate your effort in highlighting your recent stay experience. The Management would like to advise that the safety and security of guests are our priority at all times. In compliance with the Innkeeper’s Act, the Hotel Policy requires all room guests to be registered. We regret your experience may not have met with your expectations and the shortfall in our communications could have been much better. We would like to also reassure, the necessary actions are also being taken to address changes for improvements to our service delivery. Thank you for your kind understanding. Kind regards, The Management
      Răspuns 04 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      10,0
      Excepțional
      BHAVSAR din Hong Kong
      Cuplu
      Superior
      Sejur 2 nopți în septembrie 2018
      Great stay!! ”
      It’s was an amazing stay here good breakfast and good staff. Right in the city center perfect location.
      Recenzat 30 septembrie 2018
      Dear BHAVSAR, Thank you for your good comments. We are delighted that you had enjoyed your stay with us and came away with lasting impressions. We look forward to your return visit soon. Kind regards, The Management
      Răspuns 03 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      7,6
      Foarte bun
      David din Australia
      Cuplu
      Superior
      Sejur 5 nopți în septembrie 2018
      Close to everything but...”
      Our room didn’t get the upgrade. The room smell dusty. Tried to sleep after get into the room around 12pm coz of late flight. Couldnot sleep and made a complain then finally get the better room ( Thanks to N...) and we had the better slept for the rest of the week. Nothing interest to see in the lobby room, wish can see any fishs in the pool;). Swimming pool was great for enjoying the time. Breakfast was not great but is ok, provided indian, chinese food, sausage and bacon, cereals, breads, fruits, egg station, coffe and juice. Wifi in the room was not strong as in the lobby.
      Recenzat 26 septembrie 2018
      Dear David, Thank you for sharing your feedback. We are delighted that you had enjoyed your stay with us. Your feedback has also enabled us an opportunity to address the areas highlighted for improvements ahead. Thank you for your support and we look forward to your return visit soon. Kind regards, The Management
      Răspuns 03 octombrie 2018
      Millennium Resort Patong Phuket
      12345
      Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

      Înapoi la rezultate căutare

      Înapoi la opțiuni cameră

      |

      Revocare