Miramar Bangkok Hotel
Miramar Bangkok Hotel
Vizualizați toate cele 32 fotografii
Superior - Pat Miramar Bangkok Hotel
Superior - Pat
Vizualizați toate cele 32 fotografii
Hol Miramar Bangkok Hotel
Hol
Vizualizați toate cele 32 fotografii
Hol Miramar Bangkok Hotel
Hol
Vizualizați toate cele 32 fotografii
Vedere interior Miramar Bangkok Hotel
Vedere interior
Vizualizați toate cele 32 fotografii
PE HARTĂ Miramar Bangkok Hotel
PE HARTĂ
Foarte bun
Locație
7,2
Vizualizați toate cele 32 fotografii Miramar Bangkok Hotel
Vizualizați toate cele 32 fotografii
Înlăturat de la Favorite

Miramar Bangkok Hotel

Locație foarte bună
Vedeți ce se află prin zonă
Aveți o întrebare pentru Miramar Bangkok Hotel?
Foarte bun
Bazat pe 1092 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
7,1
  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

  • aer condiționat

  • curățenie zilnică

  • room service [24h per zi]

Opțiuni cameră
La acest loc de cazare este cerere mare!Ultima dată rezervat acum 8 ore
Superior
Superior
...
  • Vedere: Oraș
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 pat dublu
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Standard
Standard
...
  • Vedere: Oraș
  • 34 m²/366 ft²
  • 2 paturi single sau 1 pat d...
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Miramar Suită (4 persoane) (Miramar Suite (4 persons))
Miramar Suită (4 persoane) (Miramar Suite (4 persons))
...
  • Vedere: Oraș
  • 60 m²/646 ft²
  • 2 paturi duble
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Suită junior (4 persoane) (Junior Suite (4 persons))
Suită junior (4 persoane) (Junior Suite (4 persons))
...
  • Vedere: Oraș
  • 50 m²/538 ft²
  • 2 paturi queen-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Deluxe (4 persoane) (Deluxe (4 persons))
Deluxe (4 persoane) (Deluxe (4 persons))
...
  • Vedere: Oraș
  • 40 m²/431 ft²
  • 2 paturi duble
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Double Or Twin Executive Superior
Double Or Twin Executive Superior
...
  • 40 m²/431 ft²
  • cadă de baie
Introdu-ți datele și vezi prețurile
DOUBLE DELUXE - ROOM ONLY
DOUBLE DELUXE - ROOM ONLY
...
    Introdu-ți datele și vezi prețurile
    Cameră superior (Superior Room)
    Cameră superior (Superior Room)
    ...
      Introdu-ți datele și vezi prețurile
      Dublă în regim single (Double Single Use)
      Dublă în regim single (Double Single Use)
      ...
        Introdu-ți datele și vezi prețurile
        Superior single (Superior Single)
        Superior single (Superior Single)
        ...
          Introdu-ți datele și vezi prețurile
          Aveți o întrebare pentru Miramar Bangkok Hotel?
          Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

          Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

          Înscrieţi-vă acum
          Mai multe despre Miramar Bangkok Hotel

          Mai multe despre Miramar Bangkok Hotel

          Prezentare generală

          Arată mai mult

          Distanțe și lucruri esențiale

          Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
          Afişarea mai puţinor

          Ce se oferă

          Afişarea mai puţinor

          Ce se află prin zonă

          Distanțele prezentate sunt în linie aeriană. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
          Arată mai mult

          Politicile pentru oaspeți ale locului de cazare

          Arată mai mult

          Câteva date folositoare

          Arată mai mult

          Comentarii recente ale clienţilor

          Recenzii Agoda (1092)Recenzii Booking.com (1379)
          Curățenie7,3
          Dotări6,7
          Situare7,2
          Confort și calitate cameră7,2
          Servicii7,3
          Raport calitate-preț7,2
          Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
          Filtrare comentarii oaspeți după:
          Limbă
          English
          ภาษาไทย
          简体中文
          Deutsch
          mai mult
          Tip cameră
          Standard
          Superior
          Deluxe (4 persoane)
          Suită junior (4 persoane)
          mai mult
          Afișare 936 comentarii de la oaspeți verificați
          12345
          7,6
          Foarte bun
          Ettore din Italia
          Cuplu
          Superior
          Sejur o noapte în aprilie 2018
          Posizione ottima per visitare chinatown”
          Il punto di forza è la posizione da cui si può arrivare a piedi in yaowarat e muoversi nel cuore di Chinatown. La struttura è datata ma la camera è stata rinnovata ed è confortevole. Manca la cassaforte in camera e nel mio caso i canali tv si vedevano male per assenza di segnale. La sala colazione non è molto curata ma il cibo è buono anche se non c'è una grandissima scelta. Al medesimo prezzo si può trovare di meglio. Dista pochi minuti dalla stazione dei treni o MRT in taxi o tuktuk.
          Recenzat 02 mai 2018
          10,0
          Excepțional
          Silvia din Italia
          Familie cu copii mari
          Deluxe (4 persoane)
          Sejur 2 nopți în decembrie 2016
          Ottima scoperta in China Town”
          Eccellente hotel per servizio, pulizia e cibo Comoda location da qui facile raggiungere molti punti di interesse turistico
          Recenzat 10 ianuarie 2017
          9,3
          Excepțional
          silvio din Italia
          Familie cu copii mici
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur 6 nopți în iulie 2014
          ottima posizione centrale”
          ottima posizione centrale, buono il rapporto qualità/prezzo, struttura che si presenta bene
          Abbiamo soggiornato una settimana, ci siamo trovati molto bene. Abbiamo soggiornato nella junior suite, molto pulita e spaziosa. La posizione è ottima per raggiungere comodamente a piedi le principali attrazioni della città.
          Recenzat 14 august 2014
          7,3
          Foarte bun
          andrea din Italia
          Cuplu
          Standard
          Sejur 2 nopți în ianuarie 2014
          buon soggiorno”
          vicinanza al centro, personale disponibile
          Nel complesso buona struttura, arredo moderno,personale disponibile e sempre sorridente...ma un poco deludente per essere un quattro stelle...connessione disponibile solo nella hall...e mancanza di the, caffè o snack in camera che abbiamo trovato anche presso delle semplici guest house.
          Recenzat 09 februarie 2014
          7,3
          Foarte bun
          Piero din Italia
          Cuplu
          Standard
          Sejur 2 nopți în decembrie 2011
          Strada vicina molto rumorosa”
          Posizione buona, vicino a Chinatown
          L'hotel è carino, le camere pulite, non c'è però molta scelta al buffet della colazione per gli occidentali. Chiedere il biglietto da visita all'hotel da dare ai tassisti per rientrare in albergo, perché non è molto conosciuto
          Recenzat 08 ianuarie 2012
          10,0
          Excepțional
          elzaan din Africa de Sud
          Turist în scop de afaceri
          Standard
          Sejur 3 nopți în aprilie 2018
          location the best”
          friendly helpfull staff
          Recenzat 13 septembrie 2018
          9,6
          Excepțional
          Mary din Noua Zeelandă
          Familie cu copii mari
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur 3 nopți în august 2018
          Staff are very friendly and helpful.”
          Excellent service and lots of smiles
          Recenzat 22 august 2018
          10,0
          Excepțional
          Grzegorz din Polonia
          Cuplu
          Standard
          Sejur o noapte în iulie 2018
          Great hotel in China town, excellent service”
          Hotel is renovated, staff working there is good trained and really willing to help you after you arrive to Bangkok. Large and clean rooms, good tv, bathtub, good working wifi, tea and coffee is what you need. From hotel is only few minutes walk to Reclining Buddha and King Palace. Just remember the King Palace is till 3.30p.m so dont go there too late. Fully recommend!
          Recenzat 14 iulie 2018
          10,0
          Excepțional
          Hendy din Indonezia
          Familie cu copii mici
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur 4 nopți în iunie 2018
          nice place”
          near khaosan road... it's a good hotel for family.. get a big room and very clean... like it... next time will come back again to this hotel..
          Recenzat 26 iunie 2018
          7,2
          Foarte bun
          OH din Singapore
          Familie cu copii mici
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur 5 nopți în iunie 2018
          Good place for family with Kids”
          Only able to provide me with one door key and we have two adults & four kids. Location is 10min walking distance from china town, $60 - $100 baht can get you there by Tutu. Room is clean , not noisy, the room have two king size bed which allow whole family to stay in the same room.
          Recenzat 19 iunie 2018
          10,0
          Excepțional
          mary din Filipine
          Familie cu copii mari
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur 7 nopți în mai 2018
          If i were to go back to Bangkok, i'll stay agai in Miramar Hotel👍”
          The Hotel is so nice with big spacious room for an affordable price. Streetfoods, mall, souvenir shops are just a walk away. I appreciated also the car driver which took us to the Floating market & Pattaya. He's Assan or Hassan, i'm sorry which is the right spelling of his name. The staff were so friendly & approachable just like us Filipinos. Thank you Miramar Hotel for a wonderful experience we had in your place. We will be back!
          Recenzat 14 mai 2018
          7,2
          Foarte bun
          Wong din Malaezia
          Călător în grup
          Standard
          Sejur 2 nopți în aprilie 2018
          Foarte bun”
          Pros - staff are helpful and polite. Food at restaurant is ok. Tour counter is available by hotel. Cons- location is not near to tourist spots. Transport needed.
          Recenzat 07 aprilie 2018
          9,2
          Excepțional
          Jirawadee din Australia
          Familie cu copii mici
          Suită junior (4 persoane)
          Sejur o noapte în martie 2018
          Friendly staff”
          I got a family room and so impress for the good price.
          Recenzat 30 martie 2018
          2,0
          Teerachai din Thailanda
          Turist în scop de afaceri
          Standard
          Sejur o noapte în martie 2018
          Acceptabil”
          ห้องเหม็นอับมาก ห้องพักเดินไกล ลิฟต์ก็เล็กมาก
          Recenzat 30 martie 2018
          10,0
          Excepțional
          Wiktoria din Polonia
          Cuplu
          Standard
          Sejur 2 nopți în martie 2018
          Very nice”
          Very nice hotel, cheap and good. Such a nice and helpfull people
          Recenzat 13 martie 2018
          4,8
          Karol din Republica Cehă
          Cuplu
          Standard
          Sejur 3 nopți în martie 2018
          breakfast...”
          breakfast turned out to be 340b per person while on check in we were said it is 130b...
          Recenzat 07 martie 2018
          2,0
          FU-CHIANG din Australia
          Turist solitar
          Standard
          Sejur o noapte în februarie 2018
          Don’t stay here! The worst hotel ever! No signs, no Wifi, no receptionist, no Aircon! ”
          The closest convenience store is 1.1 km away! Carpet is infested with fungi! Welcome drink was made of cordial! I am so disgusted! Woke up with pharyngitis!
          Recenzat 28 februarie 2018
          7,6
          Foarte bun
          Anton din Ucraina
          Cuplu
          Standard
          Sejur 3 nopți în februarie 2018
          Nice place for fair price, but...with cockroaches”
          Overall it is very good place, nice spacious room, kind staff, it is possible to book some sightseeing tours directly from hotel. It is in 20 min walk from Yaowarat street with best street food in Bangkok. BUT! Maybe a sole big issue about this that we killed two cockroaches in our room. We stayed there for 3 night, and did not have time to complain about it.
          Recenzat 16 februarie 2018
          4,0
          Przemyslaw din Polonia
          Cuplu
          Standard
          Sejur 3 nopți în februarie 2018
          I do not recommend”
          not nice facility service - we wrote an e-mail asking for an earlier check-in and no response from the facilities, only on the spot we learned that if we pay 500 bath, the room is waiting. Earlier, despite the fact that we said that there is a reservation, they say there is a lack of free rooms. Very loud not only the noise from the street but in the corridor, guests do not respect silence. vermin runs around the room. breakfast costs 300 bath per person although on the Booking website the price was about 190 bath. Wifi available but often you could not join in and use it. the only plus is the distance from various attractions and streets.
          Recenzat 14 februarie 2018
          Thank you for taking the time to write a review regarding your experience with our property. I am sorry for not responding to your initial email. We are currently investigating where this email has been received and following up on the response. First and foremost, I am very sorry to hear that you were unhappy with your experience here at Miramar Hotel Bangkok. We takd all complaints very seriously, and I want to assure you that we have procedures and standards in place to ensure the comfort and safety of all of our guests. Best Regards.
          Răspuns 16 februarie 2018
          Miramar Bangkok Hotel
          7,6
          Foarte bun
          James din Thailanda
          Cuplu
          Standard
          Sejur o noapte în februarie 2018
          we got special,ptomo rate at 750bht the hotel completely exceeded expectations at this price ”
          The staff at counter were a little sour but we were delighted with location and rooms were simple clean and tasteful ...= HAPPY CAMPERS 😊
          Recenzat 09 februarie 2018
          12345
          Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

          Înapoi la rezultate căutare

          Înapoi la opțiuni cameră

          |

          Revocare