Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 243 opinii
  • Curățenie 7,9
  • Dotări 7,8
  • Situare 8,8
  • Confort/Standard Cameră 8,3
  • Servicii 8,5
  • Raport calitate-preț 8,4
  • Alimentaţie/Local 7,2
Aranjare după

Satya din India
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
good
good
Recenzat 29 aprilie 2016

Shirley din Canada
Turiști solitari
Superior
Sejur 5 nopți în aprilie 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Recenzat 28 aprilie 2016

Jörgen din Suedia
Familii cu copii mari
Superior
Sejur 2 nopți în aprilie 2016
A very good budget hotel
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Recenzat 19 aprilie 2016

Sutin din Thailanda
Familii cu copii mici
Suită familială
Sejur o noapte în martie 2016
Good hotel & staffs very friendly and helpful, very value for money staying here.
-
Recenzat 12 aprilie 2016

Lyndsay din Statele Unite
Cupluri
Superior
Sejur 2 nopți în martie 2016
Best Value for the Price!
hospitality, price, location
Staff were attentive and helpful, the price cannot be beat and it is in a great location to see the Old Quarter of Hanoi.
Recenzat 19 martie 2016

Rachel din Australia
Cupluri
Superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Lovely hotel
Balcony, welcome treats, room.
We loved this hotel. Great value if you get an online deal. Hotel gave us some welcome food and drink treats. Great staff. Amazing and grand room.
Recenzat 04 martie 2016

Paul din Canada
Turiști solitari
Superior
Sejur 2 nopți în februarie 2016
All I could ask for.
On arrival I was upgraded to a larger room for free. It was about 3 times the size of the room I was staying in at a nearby hotel and it was more expensive. The location is great in the heart of the old quarter. The staff was very professional, friendly and helpful. The hotel is a bit older but has a lot of character and everything worked. They arranged for a private car to take me to the airport 38 km away at 6am for us $15.
Recenzat 29 februarie 2016

Nguyen din Vietnam
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Loverly Hotel
only staying in New Vision Hotel
Recenzat 23 februarie 2016

Nguyen din Vietnam
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Second time staying here
I love this hotel
Recenzat 23 februarie 2016

Nguyen din Vietnam
Turiști în scop de afaceri
Superior
Sejur o noapte în februarie 2016
Excellent staff , nice hotel and good location
Love my staying
Recenzat 23 februarie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: