Fantastic 8,5
pe baza a 4865 opinii

Comentarii recente ale clienţilor

Selectați tipul de călător
Fantastic



din 4865 opinii
  • Curățenie 8,8
  • Dotări 8,1
  • Situare 9,2
  • Confort/Standard Cameră 8,6
  • Servicii 8,6
  • Raport calitate-preț 8,1
  • Alimentaţie/Local 7,7
Aranjare după

Kannie din Singapore
Cuplu
Cameră standard cu 1 pat dublu
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Recenzat 22 septembrie 2016

KA din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră dublă superior
Sejur 2 nopți în septembrie 2016
good
very good hotel
Recenzat 22 septembrie 2016

Vera din Filipine
Cuplu
Suită Executive king
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Great vacay!
Novotel has a great location, with high end fashion trend , supermarkets, restaurants & street foods .. Its swimming pool is cozy, infinity style ..staff are excellent, very polite & efficient .. Hotel is very clean.. Food is great, only they served the same food for 3 buffet breakfast we had.. With a few new ones.. Aside from our breakfast buffet, as inhouse guest we had free mini japanese buffet, alcoholic & non-alcoholic drinks with desserts every 5-7pm.. Just great!
Recenzat 22 septembrie 2016

ang din Singapore
Turist solitar
Cameră superior cu 2 paturi
Sejur 2 nopți în martie 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Recenzat 22 septembrie 2016

ONG din Singapore
Familie cu copii mari
Cameră standard cu 1 pat dublu
Sejur 4 nopți în septembrie 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Recenzat 22 septembrie 2016

Lai din Malaezia
Călător în grup
Suită Executive king
Sejur o noapte în septembrie 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Recenzat 22 septembrie 2016

Chee din Singapore
Cuplu
Cameră dublă superior
Sejur 4 nopți în februarie 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Recenzat 22 septembrie 2016

vy din Vietnam
Familie cu copii mici
Cameră standard cu 1 pat dublu
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Recenzat 21 septembrie 2016

Tan din Singapore
Cuplu
Cameră dublă standard
Sejur 3 nopți în iunie 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Recenzat 21 septembrie 2016

Vincent din Singapore
Familie cu copii mici
Cameră deluxe cu 2 paturi single
Sejur 3 nopți în septembrie 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Recenzat 19 septembrie 2016


1

Selectaţi program loialitate

PointsMAX
Limba
Program Loialitate A Program Loialitate A
Program Loialitate B

În meniu, efectuaţi clic pe PointsMAX şi selectaţi programul dvs favorit de loialitate.

2

Alegeţi oferta puncte

Camera de hotel A
Informaţii cameră
Câştigaţi
5.000 de puncte

Alegeţi opţiunile cameră şi puncte pentru cazarea aleasă de dvs.

3

Introduceţi ID membru

Ţara emitentă a paşaportului
ID Membru Program
1234

Completaţi numărul de membru pentru programul selectat de dvs atunci când vă completaţi rezervarea. Punctele vor fi adăugate la contul dvs după check out.

Începeți aici și alegeți programul dvs. preferat: