Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Vizualizați toate cele 53 fotografii
Executive cu 1 pat king-size Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Executive cu 1 pat king-size
Vizualizați toate cele 53 fotografii
Hol Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Hol
Vizualizați toate cele 53 fotografii
Hol Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Hol
Vizualizați toate cele 53 fotografii
Vedere interior Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Vedere interior
Vizualizați toate cele 53 fotografii
PE HARTĂ Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
PE HARTĂ
Locație
Foarte bun
7,9
Vizualizați toate cele 53 fotografii Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Vizualizați toate cele 53 fotografii
Înlăturat de la Favorite

Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

Aveți o întrebare pentru Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa?
Fantastic
Bazat pe 2290 recenziiCitiți ce au avut de spus oaspeții
8,6
  • Transfer aeroport

  • 230 m de la plajă

  • schimb valutar

  • Wi-Fi gratuit în toate camerele

Opțiuni cameră
9,0
Excelent
Confort & calitate cameră
8 călători se uită la acest loc de cazare chiar acumRezervați acum, înainte de a fi prea târziu!
Superior king (Superior King)
Superior king (Superior King)
...
  • Vedere: Grădină
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră superior cu 2 paturi duble (Superior 2 Double Beds)
Cameră superior cu 2 paturi duble (Superior 2 Double Beds)
...
  • Vedere: Munte
  • 47.55 m²/512 ft²
  • 2 paturi king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră Superior cu 1 pat king-size (Superior 1 King Bed)
Cameră Superior cu 1 pat king-size (Superior 1 King Bed)
...
  • Vedere: Munte
  • 42.9 m²/462 ft²
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Executive cu 1 pat king-size (Executive 1 King Bed)
Executive cu 1 pat king-size (Executive 1 King Bed)
...
  • Vedere: Mare
  • 25 m²/269 ft²
  • 1 pat king-size
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Dublă Deluxe (Double Deluxe)
Dublă Deluxe (Double Deluxe)
...
  • 42 m²/452 ft²
  • balcon/terasă
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Dublă Deluxe (Double Deluxe)
Dublă Deluxe (Double Deluxe)
...
  • 41 m²/441 ft²
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Double Or Twin Club
Double Or Twin Club
...
  • 35 m²/377 ft²
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Double Grand Deluxe
Double Grand Deluxe
...
  • 45 m²/484 ft²
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Cameră Dublă sau Twin Deluxe (Double Or Twin Deluxe)
Cameră Dublă sau Twin Deluxe (Double Or Twin Deluxe)
...
  • 35 m²/377 ft²
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Executive dublu (Double Executive)
Executive dublu (Double Executive)
...
  • 43 m²/463 ft²
Introdu-ți datele și vezi prețurile
Aveți o întrebare pentru Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa?
Până la 30% reducere cu Promoțiile Interne Agoda!

Îndată ce vă conectați, prețurile vor fi mai mici!

Înscrieţi-vă acum
Mai multe despre Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

Mai multe despre Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

Prezentare generală

Arată mai mult

Distanțe și lucruri esențiale

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană pe hartă. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Afişarea mai puţinor

Ce se oferă

Afişarea mai puţinor

Ce se află prin zonă

Distanțele prezentate sunt în linie aeriană pe hartă. Distanțele reale de călătorie pot diferi.
Arată mai mult

Important de știut

Arată mai mult

Câteva date folositoare

Arată mai mult

Comentarii recente ale clienţilor

Recenzii Agoda (2290)Recenzii Booking.com (569)
Curățenie8,9
Dotări8,0
Situare7,9
Confort și calitate cameră9,0
Servicii8,9
Raport calitate-preț8,5
Furnizate de oaspeți verificați ai Agoda
Filtrare comentarii oaspeți după:
Limbă
English
简体中文
ภาษาไทย
Français
mai mult
Tip cameră
Cameră superior cu 2 paturi duble
Executive cu 1 pat king-size
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Afișare 2171 comentarii de la oaspeți verificați
12345
9,6
Michele din Italia
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în iulie 2017
ottima posizione e ottimo servizio”
l'hotel è bello. posizione invidiabile anche se si necessita una moto per muoversi al meglio. Colazione: unica nota media. non cattiva, ma neppure buona.
Recenzat 24 iulie 2017
Caro Michele, Saluti da Novotel Phuket Kata Avista Resort e Spa! È stato un piacere avere soggiornato al Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa per conto della mia squadra. Ti ringraziamo per aver condiviso le tue opinioni che ci danno l'opportunità di migliorare e aumentare i livelli di efficienza dei servizi per fornire soddisfazioni complete per gli ospiti. Cordiali saluti, Novotel Phuket Avista Kata Resort e Spa.
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
8,4
ROBERTO din Italia
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 7 nopți în martie 2017
Ottima scelta”
Buon compromesso per posizione, prezzo, trattamento e professionalita di tutto lo staff, se torneremo a phuket sicuramente sceglieremo di nuovo questo hotel
Recenzat 21 martie 2017
caro ROBERTO , Saluti da Novotel Phuket Kata Avista Resort e Spa! È stato un piacere avere soggiornato al Novotel Phuket Kata Avista Resort & Spa per conto della mia squadra. Ti ringraziamo per aver condiviso le tue opinioni che ci danno l'opportunità di migliorare e aumentare i livelli di efficienza dei servizi per fornire soddisfazioni complete per gli ospiti. Cordiali saluti, Novotel Phuket Avista Kata Resort e Spa.
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
9,0
Gianpiero din Italia
Călător în grup
Sejur 7 nopți în februarie 2016
avista ”
camere, personale, cibo
eccellente
Recenzat 29 februarie 2016
9,7
Francesca din Italia
Cuplu
Sejur 2 nopți în august 2015
Soggiorno eccezionale ”
Hotel di classe con confort notevoli,personale gentilissimo, colazione eccellente. Non potevamo chiedere di meglio
Recenzat 26 august 2015
5,7
Angelo din Italia
Cuplu
Sejur o noapte în august 2014
no grazie.....”
staff eat at restaurant
Puzza di muffa appena l aria condizionata passa da 18 a 23 gradi . Piumino macchiato ma occultato nella parte interna stessa cosa per due asciugamani del bagno. Hotel sconsigliato. Lo staff ha fatto di tutto per trattenerci ma la lloro premura e gentilezza non basta ci va pulizia a monte. Le camere vanno radicalmente rinnovate.
Recenzat 30 august 2014
7,7
Alessandro din Italia
Cuplu
Sejur 3 nopți în august 2014
Nella media”
posizione , colazione , ristorante
Recenzat 28 august 2014
10,0
Andrea din Italia
Cuplu
Sejur 4 nopți în decembrie 2013
Rilassante e confortevole.”
Posizione, disponibilità del personale e relax.
Abbiamo soggiornato per 4 notti in questo hotel. La posizione è strategica in quanto si trova tra 2 baie molto belle di Phuket. Il personale è cordiale e attento a soddisfare il personale. Molto tranquillo e pulito anche per una vacanza di relax assoluto.
Recenzat 16 decembrie 2013
8,7
Marco din Italia
Cuplu
Sejur 3 nopți în iulie 2013
alta qualità ad un giusto prezzo”
colazione abbondante, tranquillità, tutto a portata di mano
Il prezzo della spa è decisamente alto, ma lo standard è elevato, la piscina è abbastanza grande, forse è scarso il numero di lettini in proporzione al numero di camere.il bar in piscina è ben fornito e veloce nel servizio
Recenzat 19 iulie 2013
5,0
andrea din Italia
Cuplu
Sejur 7 nopți în martie 2013
deludente”
internet-posizione-silenzioso
Purtroppo la valutazione 5 stelle è esagerata ,l'albergo avrebbe bisogno di una manutenzione profonda,le sali comuni sono molto calde e la colazione non è adeguata alle 5 stelle
Recenzat 26 martie 2013
9,7
giziano din Italia
Turist solitar
Sejur 6 nopți în decembrie 2011
Hotel molto buono e gentilezza del personale”
ottima posizione dell'Hotel
Hotel molto bello,ottima posizione e silenzioso. Buona la prima colazione e camere molto ampie.
Recenzat 13 decembrie 2011
8,3
fabrizio din Italia
Călător în grup
Sejur 2 nopți în februarie 2010
buono ma troppa gente”
posizione
hotel troppo grande
ottima la posizione dell'hotel tra due belle spiagge kata e karon. hotel grande direi ideale per famiglie con bambini poichè le camere sono molto grandi! non lo consiglierei alle coppie!! troppa gente hotel poco romantico dimensioni non accoglienti!buona la colazione con vari tipi di cibo buona cucina thai.personale molto disponibile con sorriso sempre in faccia!
Recenzat 12 martie 2010
6,0
TAMMY din Australia
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 5 nopți în mai 2018
Old and worn out”
Staff are great generally but it is getting very tired with maintenance not being done around the place, garden beds not keep, plant visible to see, collapsing poolside lounges and air-conditioning not working at times. went several years ago and returned again in May 2018 but would not go back.
Recenzat 24 mai 2018
2,8
Tai din Singapore
Călător în grup
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur o noapte în martie 2018
Terrible experience”
We booked and paid for 2 king bed rooms but got 2 rooms of double queen beds Water leaked under the aircon and made such a mess in one of our rooms, their staff promised to fix it but never heard back from them, they gave us complimentary voucher for cocktail at their evening bar which we never use Their receptionist spoke English as yelling into customer's face Tried their restaurant at lunchtime but very disappointed with the food, there are many local restaurants outside do it better For that price, we would rather stay at many better places in Phuket, really regretted that we trusted Novotel
Recenzat 03 aprilie 2018
Dear Tai, Thank you very much for your valuable comment on agoda that will support us to improve our rooms, our room cleaning, and our overall services. We are terribly sorry for the inconvenience during your stay. Thank you once again for your feedback and regret that you had an uncomfortable stay with us, We have taken your feedback seriously and assure you to rectify. Hope to welcome you back soon and meet your experience and give you and your family a true experience. Warm regards, Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
8,4
Magdalena din Regatul Unit
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 4 nopți în noiembrie 2017
Nice stay”
Very good comfortable room and nice balcony. Good selection on the breakfast. Overall nice hotel.
Recenzat 06 decembrie 2017
Dear Magdalena, Greetings from Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa! It was pleasure having you stayed at Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa on behalf of my team. We thank you for sharing your views which gives us opportunity to improve and increase on service efficiency levels to provide complete guest satisfactions. Warm Regards, Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa.
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
8,4
CHONG din Malaezia
Familie cu copii mici
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în noiembrie 2017
Good hotel but not the location on steep hill”
Staff were friendly. Breakfast variety pretty good. Walking distance to kata beach and restaurants. Only downside was the steep road to the hotel on a little hill.
Recenzat 16 noiembrie 2017
Dear CHONG , We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa. We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for your next trip in Phuket. Warm Regards,
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
5,6
Nasandelger din Mongolia
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 4 nopți în noiembrie 2017
Waste of money”
On high stiff hill and 2h from airport. It would be better if hotel had shuttle bus service to and from Hkt airport. For budget traveller like us it was expensive to ride taxi for 1000thb
Recenzat 13 noiembrie 2017
Dear Nasandelger, Thank you very much for your valuable comment on Agoda that will support us to improve our room , and our overall services. We are terribly sorry for the inconvenience during your stay. Thank you once again for your feedback and regret that you had an uncomfortable stay with us, We have taken your feedback seriously and assure you to rectify Hope to welcome you back soon and meet your experience and give you and your family a true experience. Warm regards, Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
10,0
David din Australia
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 8 nopți în noiembrie 2016
Excepțional”
Very friendly staff, room was large and clean. Close walking distance to the beach (the hill isn't so bad to walk up). Breakfast buffet was nice, and other food was good too although you can get better and cheaper down the street.
Recenzat 13 noiembrie 2017
Dear David , We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa. We are delighted to read that you found our staff friendly and comfortable stay with us . It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for your next trip in Phuket. Warm Regards,
Show more
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
9,2
Peter din Suedia
Turist solitar
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 7 nopți în octombrie 2017
Clean and nice hotel with wonderful personell being there for you all the time. A great experience!”
I have 2 remarks. 1. The high pressure water fontain in the lower pool makes too much noise and makes you a bit tire in the ears staying in that area during a sunny day. Not very relaxing! I could be more than enough with only the waterfall from the pool above! 2. Free WiFi. Well, you have a good connection with the hotels wifi-server basically everywhere on the area but that doesn’t help if the server itself has no connection further out on the internet. Most of the times when your phone shows connection you don’t have any and have to switch to 4G, with great costs as a result. The hotel should look over or change it’s internet provider. However, this stay was very joyful experience at a fantastic hotel. My highly recommendations!
Recenzat 06 noiembrie 2017
Dear Peter , Thank you very much for your kind comment on Agoda. Regarding to your recent stay, we are pleased to hear that you have enjoyed spending your time with us. We sincerely thank you once again for choosing Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa. Warm Regards ,
Răspuns 08 noiembrie 2017
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
9,2
Lee din Franţa
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur 2 nopți în octombrie 2017
Good experience overall. ”
This looks like a four-star hotel. Facilities are outdated. Service was very good. Breakfast was also really nice and the massage was great.
Recenzat 16 octombrie 2017
Dear Lee , Greetings from Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa! It was pleasure having you stayed at Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa on behalf of my team. We thank you for sharing your views which gives us opportunity to improve and increase on service efficiency levels to provide complete guest satisfactions. Warm Regards, Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa.
Răspuns 16 octombrie 2017
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
9,6
eunkyong din Coreea de Sud
Cuplu
Cameră Superior cu 1 pat king-size
Sejur o noapte în iulie 2017
nice hotel”
everything was just great!
Recenzat 14 octombrie 2017
Dear Eunkyong , Thank you very much for your kind comment on Agoda . Regarding to your recent stay, we are pleased to hear that you have enjoyed spending your time with us. We sincerely thank you once again for choosing Novotel Phuket Avista Kata Resort and Spa. Warm Regards ,
Răspuns 16 octombrie 2017
Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
12345
Acesta este un loc de cazare popular. Nu-l ratați!

Înapoi la rezultate căutare

Înapoi la opțiuni cameră